Bosch REDI-etädiagnostiikkapalvelu REDI

Bosch tuo markkinoille uuden teknologian diagnostiikka sekä ohjelmointi sovelluksen ReDi´n. ReDi on Boschin oman teknisen palvelun ylläpitämä ja paikallisella kielellä toteutettu palvelu monimerkkikorjaamoille.

Itsenäisten korjaamoiden laaja ajoneuvomerkki ja malli asiakas autokanta, vaatii monissa autojen sähkö- ja tietoliikenne väyliin liittyvissä työvaiheissa diagnostiikkalaitteen. Korjaamot eivät yleisesti pärjää ainoastaan yhdellä diagnostiikkalaitteella mikä tekee autoihin kohdistuvien toimenpiteiden tekemisen kalliiksi korjaamolle, kun laskutusta ei pystytä tekemään samassa suhteessa kun työstä tulee kuluja.

Tähän Bosch ReDi-kokonaispalvelu tuo ratkaisun. Korjaamo hankkii käyttöönsä RDS 500 VCI -tiedonsiirtomoduulin ja tekee Bosch teknisen palvelun kanssa ReDi palvelusopimuksen.

Korjaamo liittää tiedonsiirtomoduulin asiakkaan autoon ja tekee palvelupyynnön verkossa ReDi-asiantuntijoille. Boschin ammattitaitoinen asiantuntija ryhmä tekee vaadittavat sopeutukset, ohjelmointitoimenpiteet ja koodaukset asiakkaan autoon. Työn valmistuttua Bosch asiantuntija otttaa yhteyttä korjaamon yhteyshenkilöön.

Näin työ on saatu tehtyä ja auto on siltä osin kunnossa. 

Lisää tarjouspyyntöön
kpl
Lisätty tarjouspyyntöön!
Koriin lisäys epäonnistui.
Merkki Bosch

Korjaamolla pitää olla Wifi-langaton verkko. ReDi kommunikoi verkon yli Boschin pilvessä oleviin ReDi-palveluihin.