KTS 560 0684400560

Uusi innovatiivinen KTS 560 diagnostiikkamoduli 100 kHz yleismittaritoiminnolla. Diagnostiikkamoduli tukee uusia Euro 5 Doip- ja Ethernet-pohjaisia diagnostiikkatoimintoja. Laite lisää korjaamon mahdollisuuksia tehdä autojen huolto- ja korjaustöitä asiakkaidensa ajoneuvoille.

KTS 560 tarvitsee ESI[tronic] 2.0 ohjelmiston toimiakseen. ESI[tronic] ohjelmistosta löytyy kattava tarjonta erilaisia palveluja, joista jokainen KTS laitteen käyttäjä löytää itselleen mieluisimman.

Yleismittarin avulla korjaamo voi tehdä perusmittauksia ajoneuvon komponenteille.

Lisää tarjouspyyntöön
kpl
Lisätty tarjouspyyntöön!
Koriin lisäys epäonnistui.

Uuden kestävän kommunikaatiomoduulien KTS 560:n perustana on Boschin diagnoosiohjelmisto ESI[tronic] 2.0. Kaikkien nykyisten ajoneuvojen tiedonsiirtoliitäntöjen lisäksi uudet KTS:t tukevat Ethernet-perustaisia tiedonsiirtoliitäntöjä.Lisäksi on mahdollista käyttää useampia liitäntöjä samanaikaisesti ja siten hyödyntää ajo-neuvovalmistajien diagnoosi- ja Euro 5 uudelleenohjelmointisovelluksia.Ajoneuvokommunikaation lisäksi voidaan myös suorittaa jännite-, vastus- sekä virtamittauksia yksinkertaisesti ja tehokkaasti. Kaikkien ajoneuvossa esiintyvien anturien, tunnistimien ja toimilaitteiden signaalit ovat mitattavissa KTS 560:n avulla. USB 2.0:n lisäksi laitteeseen on integroitu tehokas Bluetooth-laitteisto, joka mahdollistaa tehokkaan langattoman työskentelyn Windows-tietokoneen kanssa.

Merkki Bosch
Ajoneuvoprotokolla ISO 15031, ISO 22900, SAE J2354-1 ja -2(Passthru), ISO 9141-2(K ja L), SAE J1850 VPW ja PWM, CAN ISO 11898, ISO 15765-4(OBD), CAN Single Wire, CAN Low Speed, ISO 13400(DoIP), Security Gate Way - SGW palomuureja sekä ajoneuvokohtaisia erikoisprotokollia
Ohjelmisto Vähintään Bosch ESI[tronic] 2.0 SD
Tietokone PC tietokone USB 2.0 tai Bluetooth yhteydellä
Jännite Mittausalue 200 mV— 60 VDC/30VAC
Jännite Tarkkuus ±0,75 % mittausarvosta, lisäksi ±0,25 % mittausalueesta
Jännite Taajuusalue 10 Hz —100 kHz (–3 dB)
Vastusmittaus mittausalue 100 Ω —1 MΩ
Vastusmittaus tarkkuus 0,1 Ω —1000 Ω(riippuen mittausalueesta)
Vastusmittaus sisääntulovastus > 9 MΩ

Etunne yhdellä silmäyksellä: Tur v a llin e n inve s toint i: Tukee kaikkia nykyisiä ja tulevaisuuden ajoneuvojen tiedonsiirtoliitäntöjä Ethernetin ansiosta. Tiedonsiirtoliitäntöjen moniajon ansiosta ajoneuvovalmistajan portaalin optimaalinen käyttö Kestävä, suunniteltu kovaan korjaamo käyttöön. Mobiilia ja vakaata työskentelyä tehokkaan Bluetooth-laitteiston avulla. Toimii kaikissa Windows-tietokoneissa, joihin on asennettu ja lisensoitu Boschin ESI[tronic] 2.0 -diagnoosiohjelmisto. Integroitu mittaustekniikka jännitteiden, vastusten ja virtojen mittauksiin. Tukee ajoneuvovalmistajien diagnoosi- ja Euro 5 -uudelleenohjelmointisovelluksiaIntegroidut LEDit antavat suoran tiedon ajoneuvon ja tietokoneen välissä tapahtuvan kommunikaation tilasta