Diagno kouluttaa automaahantuonti organisaatioiden ja jälleenmyyjä,- sekä jälkimarkkinointi organisaatioiden teknistä henkilöstöä yhteistyössä ajoneuvovalmistajien kanssa.

Toimintamalli mahdollistaa Diagnon asiantuntijoiden kompetenssin viimeisimpien teknisten uudistuksien osalta.

Merkkiorganisaatioiden lisäksi Diagno tekee tiiviistä yhteisyötä korjaamoketjujen kanssa, kouluttamalla korjaamoketjujen henkilökuntaa.

Yhteistyö ajoneuvomerkkien sekä korjaamokonseptien kanssa ei estä riipumattomia autokorjaamoita osallistumasta Diagnon järjestämiin koulutuksiin. Suurin osa koulutuksista on avoimia kaikille korjaamoille.

Koulutusvalikoima on hioutunut pitkän kokemuksen myötä, ja se on hyvin dynaaminen sekä ajantasainen. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että yrityksessä riittää kompetenssi pitämään koulutuksia ajoneuvojen perussähkö ja mekaanisista aihepiireistä aina monimutkaisimpiin sähkö-elektronisiin ja mekaanisiin aihepiireihin asti, tieto- ja laitetekniikkaa unohtamatta.

Laajan koulutusvalikoima kalenterin löydät Diagno koulutus linkin takaa. Samasta paikasta löydät myös ilmoittautumisen.

Diagnon omien koulutuksien lisäksi Diagno on tehnyt yhteistyösopimuksen Suomen Autoteknillisen Liiton ry SATL:n kanssa. Näiden kahden autoalan asiantuntija-organisaation kokemuksen yhdistämällä, pystymme tuottamaan asiakkaillemme laadukkainta ja ajanmukaisinta, kompetenssia ylläpitävää koulutusta.

SATL-seminaarit löydät täältä.

Diagno kouluttajien yhteystiedot

SATL-Diagno-WEB