Diagno kouluttaa automerkkien maahantuonti organisaatioiden teknistä henkilöstöä ajoneuvovalmistajien kanssa yhteistyössä. Tällä toimintamallilla Diagno pystyy ylläpitämään kompetenssiaan viimeisimpien teknisten uudistuksien osalta. Merkkiorganisaatioiden lisäksi Diagno tekee tiiviisti yhteisyötä korjaamoketjujen kanssa teknisissä koulutuksissa. Koulutusvalikoima on laaja ja dynaaminen. Tarkoittaa käytännössä sitä, että yrityksessä riittää kompetenssia pitämään koulutuksia ajoneuvojen perussähkö ja mekaanisista aihepiireistä aina monimutkaisimpiin sähkö-elektroonisiin ja mekaanisiin ratkaisuihin asti.

Laajaan koulutustarjontaan voit tutustua Diagno koulutus linkin takana sijaitsevan koulutuskalenterin avulla. Sieltä löydät myös ilmoittautumisen ja täältä kouluttajien yhteystiedot.

Diagnon omien koulutuksien lisäksi Diagno on tehnyt yhteistyösopimuksen Suomen Autoteknillisen Liiton ry SATL:n kanssa. Näiden kahden autoalan asiantuntija-organisaation kokemuksen yhdistämällä, pystymme tuottamaan asiakkaillemme laadukkainta ja ajanmukaisinta, kompetenssia ylläpitävää koulutusta. SATL-seminaareihin pääset tutustumaan ältä.

SATL-Diagno-WEB