Nussbaum Jumbo Lift PH 3500 HF X-Tend JLB035.0021200D-7016

Hydraulinen 4-sylinterinen kaksoissaksi, Hyper Flow-tekniikalla ja pidennettävillä nousurampeilla sekä portaattomalla laskunopeuden säädöllä.

Lisää tarjouspyyntöön
kpl
Lisätty tarjouspyyntöön!
Koriin lisäys epäonnistui.

Hydraulinen 4-sylinterinen kasoissaksi, Hyper Flow-tekniikalla ja pidennettävillä nousurampeilla sekä portaattomalla laskunopeuden säädöllä. Nostin on lähes huoltovapaa korkealaatuisen ja vankan teräsrakenteen ansiosta. Redundantin hydraulijärjestelmän ansiosta nostin ei tarvitse turvasalpaa. Nostimessa ei ole sähkö- ja/tai pneumaattisia komponentteja, joiden puuttumisen ansiosta laite on toimintava. Rasvanipat nivelissä.

Merkki Nussbaum

4 x solumuovinen nostotyyny. CE-Stop varvassuoja.

Pienen kokonsa ansiosta nostin sopii ahtaampiinkiin tiloihin korjaamolla. Matalan rakenteen ansiosta nostimella voidaan nostaa matala-alustaistaisia ajoneuvojakin. Nostin soveltuu jatkettavien ajosiltojen ansiosta henkilöautojen, maastoautojen sekä pienempien pakettiautojen nostamisiin.

HyperFlow® Technology muuttaa tapaa, jolla hydrauliset nostimet rakennetaan. HyperFlow® on perusta turvallisuuden lisäämiselle yksinkertaisemman rakenteen ja pienemmän määrän tarvittavien osien ansiosta. Tämä osaltaan kasvattaa nostimen käyttöikää. HyperFlow® on ympäristöystävällinen, koska se tarvitsee vähemmän resursseja. HyperFlow®-tekniikkaa hyödyntävä nostinrakenne, vähentää tarvittavaa raaka-aine määrää jopa 30%. HyperFlow® -on paitsi ympäristöystävällinen, myös investointina edullisempi, säästämällä raaka-aineissa. Miksi? Koska HyperFlow®-tekniikan ansiosta NUSSBAUM käyttää vähemmän osia nostimissaan, mikä tarjoaa lähes kulumattoman toimivuuden. HyperFlow® on yksinomaan NUSSBAUMIN kehittämä, patentoitu ja valmistettu Saksassa.