Nussbaum JUMBO LIFT 3500 NT Helmasaksinostin - Galvanoitu alakehys JLB035.0021000D-7016

Hydraulinen 4-sylinterinen kaksoissaksi, Hyper Flow-tekniikalla.

Lisää tarjouspyyntöön
kpl
Lisätty tarjouspyyntöön!
Koriin lisäys epäonnistui.

Hydraulinen, nopea ja matala 4-sylinterinen saksinostin Hyper-Flow tekniikalla ja galvanoidulla pohjalevyllä. Hyper Flow järjestelmällä nostimen voi tasata yksinkertaisesti ajamalla sitä hetken päin ylärajaa, jolloin sylinterit ilmaantuvat öljyn virratessa läpi niistä.Rasvanipat nivelissä.

Merkki Nussbaum
Kokonaispaino 920 (Kuljetuspaino puulaatikossa) Kg
Kantavuus 3500
Laitteen mitat (p x l x k) 1750 x 770 x 770 mm (Kuljetuskoko puulaatikossa)
Nostoaika 35 s
Laskuaika 35 s
Ajosillan pituus 1460 - 2160 mm
Ajosillan leveys 610 mm
Nostosillan korkeus 110 mm
Nostokorkeus 2000 mm
Kokonaisleveys 2020 mm
Moottoriteho 3.0 kW
Sähköliitäntä 400V 3.0 kW 16A.
Varusteet 4 x solumuovinen nostotyyny. CE-Stop varvassuoja

4 x solumuovinen nostotyyny. CE-Stop varvassuoja.

Pienen kokonsa ansiosta nostin sopii ahtaampiinkiin tiloihin korjaamolla. Matalan rakenteen ansiosta nostimella voidaan nostaa matala-alustaistaisia ajoneuvojakin. Nostin on tarkoitettu henkilöautojen nostamisiin.

HyperFlow® Technology muuttaa tapaa, jolla hydrauliset nostimet rakennetaan. HyperFlow® on perusta turvallisuuden lisäämiselle yksinkertaisemman rakenteen ja pienemmän määrän tarvittavien osien ansiosta. Tämä osaltaan kasvattaa nostimen käyttöikää. HyperFlow® on ympäristöystävällinen, koska se tarvitsee vähemmän resursseja.

HyperFlow®-tekniikkaa hyödyntävä nostinrakenne, vähentää tarvittavaa raaka-aine määrää jopa 30%. HyperFlow® -on paitsi ympäristöystävällinen, myös investointina edullisempi, säästämällä raaka-aineissa. Miksi? Koska HyperFlow®-tekniikan ansiosta NUSSBAUM käyttää vähemmän osia nostimissaan, mikä tarjoaa lähes kulumattoman toimivuuden. HyperFlow® on yksinomaan NUSSBAUMIN kehittämä, patentoitu ja valmistettu Saksassa.