Välystestaus raskas kalusto

Raskaan kaluston hydraulisissa välystesteissä on perinteisesti kaksi ravistinyksikköä, joiden levyjen liikkeet ovat n. 50 mm eteen ja taakse sekä vasemmalle ja oikealle. Kehittyneimmissä välystesteressä eri puolien levyjen liikkeet voidaan toteuttaa yhtä aikaa joko samaan tai eri suuntaan. Testausta helpottavassa automaattitoiminnossa levyt liikkuvat ennalta ohjelmoidun mukaisesti hetken aikaa tiettyihin liikesuuntiin.

Sherpan tuotevalikoimasta löytyvät perinteiset kahdella ravistinyksiköllä varustetut AST Pit -välystesterit monipuolisin toiminnoin.

AST Top -mallin kahdella peräkkäisellä liikevevyllä varustettu yksiosainen ravistinyksikkö soveltuu erinomaisesti myös pinta-asennukseen. Se on siten helposti asennettavissa olemassa oleviin tiloihin ilman kalliita muutostöitä.

Skerpan välystestereihin on saatavissa perinteisen langallisen kaukokäyttölaitteen lisäksi valaisimella varustettu langaton radiotoiminen kaukokäyttölaite.

ATT:n kahdella ravistinyksiköllä varustetut välystestrit ovat osoittaneet luotettavuutensa jo vuosia Suomen vaativassa katsastuskäytössä.

Kysy välystestaukseta lisää Diagno myynnistä