Julkaistu: 12.02.2024
8pd015265841&02 hella gutmann mega macs one diagno web

Tutustu Hella-Gutmannin Diagnostiikan Huipputuotteisiin

Hella-Gutmann on tuonut markkinoille mullistavan valikoiman diagnostiikkatyökaluja, jotka ovat suunniteltu vastaamaan moderneja autohuollon tarpeita! Tutustu tuotteisiin ja tuotteiden kampanja hintoihin!

Mega macs X: Yhdistää innovaation ja mukautuvuuden, tarjoten ennennäkemättömän tarkkuuden diagnostiikassa. Tapamme työskennellä ja kommunikoida autojen kanssa muuttuu jatkuvasti. Siksi on tärkeää, että korjaamosi on aina valmis muutokseen ja sopeutumiseen uusien haasteiden edessä. Juuri tämä ajattelutapa on mega macs X:n kulmakivi.

macsDIA- digitaalisen sähköistenhuoltokirjojen avustajasi. Digitalisoi asiakkaan auton huoltokirja helposti ja tehokkaasti, pitäen ajoneuvojen historian ajan tasalla. 

Mega macs PC - PC pohjainen diagnostiikkalaite. Diagnoosi ja virhekoodin lukeminen suoraan korjaamotietokoneellesi. mega macs PC tarjoaa kaikki nämä perustoiminnot, jotka tekevät arjesta korjaamolla helppoa.