Julkaistu: 21.12.2023
Diagno työpaikka haku web

Huoltomekaanikkoja valtakunnallisesti

Haemme nyt Diagno Finland Oy:lle huoltomekaanikkoja valtakunnallisesti vakituiseen työsuhteeseen! Liity osaksi ammattitaitoista tiimiämme ja tuo tekninen osaamisesi mukaan kasvavaan organisaatioomme

HUOLTOMEKAANIKKO

Työtehtäviin kuuluu autokorjaamoalan laitteiden korjaukset, asennukset ja tarkastukset, sekä huollot ja kalibroinnit. Päävaatimuksena on erilaisten mekaanisten/sähköisten laitteiden korjaus- ja asennustaidot. Sähkö-, pneumatiikka- ja hydraulijärjestelmien toiminnan ja piirustusten ymmärtäminen katsotaan eduksi.

Työtehtävät suoritetaan pääasiassa asiakkaiden tiloissa. Kiinteä huoltopisteemme sijaitsee yrityksen alueellisten toimipaikkojen yhteisissä toimitiloissa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

• teknistä koulutusta ja / tai soveltuvaa aiempaa työkokemusta
• kykyä hahmottaa laitteiden toimintaa ja vikatilanteita
• asiakaspalveluasennetta
• kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja oma-aloitteellisuutta
• matkustusvalmiutta ja ajokorttia

Tarjoamme sinulle monipuolisen liikkuvan työn, hyvät työvälineet, huoltoauton ja mahdollisuuden kehittyä hyvässä organisaatiossa. Henkilöstöetuina mm. lounasetu, joustavat työaikajärjestelyt, kattavat verkkokoulutusmahdollisuudet, Terveystalon työterveyspalvelut ja monipuolisen työn loistotiimissä. Työn aloitusajankohta on mahdollisimman pian.

Lisätietoja työtehtävistä saat huoltopäälliköltä, Tuomo Veijalainen sähköpostitse tuomo.veijalainen@diagno.fi tai puhelimitse 044 275 4971