NRG Kick smart attachment 13A (EU) schuko adapteri 20001024

Smart Attachment Type E+F ""Schuko"" 13A (EU) - älykäs Smart Attachment NRG-Kick liittämiseen kotitalouspistorasiaan Tyyppi E+F ""Schuko"", max. 13A

Lisää tarjouspyyntöön
kpl
Lisätty tarjouspyyntöön!
Koriin lisäys epäonnistui.
Merkki NRG Kick

Toimituksen laajuus ja ominaisuudet:

- Smart Attachment Type E+F ""Schuko"" 13A (EU)
- Suurin latausvirta jopa 13 ampeeria
- Smart Attachment, joka sopii NRGkick-latausyksikön patentoituun korkean tason turvaliitinjärjestelmään

Lämpötilan valvonta ja pistorasian ylikuumenemissuoja

Kaikissa NRGkick Smart Attachment -laitteissa on lämpötilavalvonta - jokaisessa yksittäisessä vaiheliittimessä. Kotitalouksien pistorasioihin tarkoitetussa Smart Attachmentissa on kaksi lämpötilan valvontaa molemmissa nastoissa. Tämä tarkoittaa, että NRGkick tietää tarkalleen, syntyykö väärin asennettu pistorasian takia liikaa lämpöä ja välttää vaaratilanteet ennen niiden syntymistä. Jos pistorasiasi kuumenee liian kuumaksi, NRGkick säätelee latausvirtaa täysin itsenäisesti.

Valokaarien välttäminen automaattisen irrotuksen havaitsemisen avulla

Jos latausyksikkö irrotetaan virtalähteestä latauksen aikana, voi syntyä vaarallista kipinöintiä, joka pahimmassa tapauksessa vahingoittaa koskettimia. NRGkick Smart Attachmentsin ja patentoidun korkean tason turvaliitinjärjestelmän toiminnallisuuden vuoksi, valokaaren syntyminen on täysin poissuljettu, kun Smart Attachmenttia erotetaan liitinyksiköstä latauksen aikana. Tämä on markkinoiden ainoa latausyksikkö, jossa virta katkeaa jo ennen kontaktien erottamista!

Suojaus väärin kytketyistä pistorasioista

NRGkick havaitsee, onko pistorasia kytketty tai asennettu väärin - esimerkiksi jos toinen vaihe on kytketty kolmivaiheiseen pistorasiaan nollajohtimen sijasta. Tämä mahdollistaa sen, että se varoittaa käyttäjää latausyksikössä ja liitinyksikössä olevalla LED-signaalilla, että pistorasiassa on ongelma ja estää lataamisen.

Ylimääräinen LED-merkkivalo liitinyksikössä

NRGkick Smart Attachments on kytketty NRGkickin liitinyksikköön - siinä on ylimääräinen LED-näyttö, joka ilmoittaa latausyksikön tilasta milloin tahansa.

Optimaalinen haptiikka

NRGkick Smart Attachments kiinnittyy tuntuvasti ja turvallisesti - vahingossa poistaminen on mahdotonta. Samalla pistokejärjestelmän pehmeäkomponenttinen pinta, jossa on hyvä ote, varmistaa, että voit tarvittaessa irrottaa ja vaihtaa pistokkeen kiinnikkeet nopeasti ja helposti.

Automaattinen Smart Attachment -tunnistus turvallisuutesi takaamiseksi

NRGkick tunnistaa älykkäät liittimet automaattisesti. Tämä varmistaa, että latausvirta ei ylitä enimmäisarvoa, jolle Smart Attachment on hyväksytty. Tietenkin huomioidaan myös kansalliset määräykset, joissa esimerkiksi latausvirta ei saa ylittää tiettyä arvoa kotitalouspistorasiasta ladattaessa.