NRG Kick Smart attachment adapteri 32A 5 napainen 20001001

Älykäs 32A 5-napainen adapteri on vakiona mukana NRG Kick latauslaitteissa
Smart Attachment NRG-Kickille 32A voimavirtapistorasiaan liittämistä varten, max. 22 kW

Lisää tarjouspyyntöön
kpl
Lisätty tarjouspyyntöön!
Koriin lisäys epäonnistui.
Merkki NRG Kick

Toimituksen laajuus ja ominaisuudet:

- Smart Attachment 32A 5-napainen
- Suurin latausvirta jopa 32 ampeeria - vastaa maksimilataustehoa < 22 kW
- Smart Attachment, joka sopii NRGkick-latausyksikön patentoituun korkean tason turvaliitinjärjestelmään

Lämpötilan valvonta ja pistorasian ylikuumenemissuoja

Kaikissa NRGkick Smart Attachment -laitteissa on lämpötilavalvonta. Kotitalouksien pistorasioihin tarkoitetussa Smart Attachmentissa on kaksi lämpötilan valvontaa molemmissa nastoissa. Tämä tarkoittaa, että NRGkick tietää tarkalleen, syntyykö väärin asennettu pistorasian takia liikaa lämpöä ja välttää vaaratilanteet ennen niiden syntymistä. Jos pistorasia kuumenee liian kuumaksi, NRGkick säätelee itsenäisesti latausvirtaa.

Valokaarien välttäminen automaattisen irrotuksen havaitsemisen avulla

Jos latausyksikkö irrotetaan virtalähteestä latauksen aikana, syntyy vaarallista kipinöintiä, joka voi vahingoittaa koskettimia. NRGkick Smart Attachmentsin ja patentoidun korkean tason turvaliitinjärjestelmän toimintatavan ansiosta valokaaren syntyminen on täysin poissuljettua - tämä on markkinoiden ainoa latausyksikkö, jossa virta katkeaa jo ennen kuin koskettimet irtoavat!

Suojaus väärin kytketyiltä pistorasioista

NRGkick havaitsee, onko pistorasia kytketty tai asennettu väärin - esimerkiksi jos toinen vaihe on kytketty kolmivaiheiseen pistorasiaan nollajohtimen sijasta. Tämä mahdollistaa sen, että se varoittaa käyttäjää latausyksikössä ja liitinyksikössä olevalla LED-signaalilla, että pistorasiassa on ongelma ja estää lataamisen.

Ylimääräinen LED-merkkivalo liitinyksikössä

NRGkick Smart Attachments on kytketty NRGkickin liitinyksikköön - siinä on ylimääräinen LED-näyttö, joka ilmoittaa latausyksikön tilasta milloin tahansa.

Optimaalinen haptiikka

NRGkick Smart Attachments kiinnittyy tuntuvasti ja turvallisesti - vahingossa poistaminen on mahdotonta. Samalla pistokejärjestelmän pehmeäkomponenttinen pinta, jossa on hyvä ote, varmistaa, että voit tarvittaessa irrottaa ja vaihtaa pistokkeen kiinnikkeet nopeasti ja helposti.

Automaattinen Smart Attachment -tunnistus turvallisuutesi takaamiseksi

NRGkick tunnistaa ja tunnistaa älykkäät liitteet automaattisesti. Tämä varmistaa, että latausvirta ei ylitä enimmäisarvoa, jolle Smart Attachment on hyväksytty. Tietenkin huomioidaan myös kansalliset määräykset, joissa esimerkiksi latausvirta ei saa ylittää tiettyä arvoa kotitalouspistorasiasta ladattaessa.