NRG KICK 32A CEE - TYPE 2 5 m 12501001

Varaaja sähköautojen ja ladattavien hybridiajoneuvojen lataamiseen. Maksimi teho 22kW. Laite säätää automaattisesti tehon sekä auton että pistorasian mukaan. Tehoa pääsee myös itse manuaalisesti pienentämään.

Lisävarusteena saatavin adapterein liitettävissä myös 3-vaiheiseen 16 A -pistokkeeseen (max. 11 kW), 16 A siniseen ns. caravan-pistokkeeseen (max. 3,7 kW) sekä 1-vaiheiseen 8A suko-pistokkeeseen (max. 2,3 kW). Toimitukseen kuuluu 32A 5-napainen adapteri varaosanumerolla 20001001.

Sisältää myös Bluetooth- ja Wifi yhteyden sekä mobiiliapplikaation, jolla laitetta voi ohjata sekä seurata laitteen energian kulutusta.

Lisää tarjouspyyntöön
kpl
Lisätty tarjouspyyntöön!
Koriin lisäys epäonnistui.
Sähköjohdon pituus 5 m
Latausteho 22 kW
Muotoilu / sisältö / varusteet "Smart Attachment" 32A 5 napainen

Toimituksen laajuus ja ominaisuudet:

- Latausyksikkö NRGkick 32A 5 m
- Suurin latausvirta jopa 32 ampeeria - vastaa maksimilataustehoa < 22 kW
- Viestintärajapinnat: Bluetooth, WiFi, pilvi, Web API
- Tyypin 2 pistoke ajoneuvon puolella
- Smart Attachment 32A 5-napainen
- Helppo, nopein mahdollinen lataus kaikissa pistorasioissa ja latausasemissa
- Kuljetettava
- WiFi + Bluetooth mukana
- Ilmainen sovellus ja pilvi
- Lämpötilan valvonta ja ylikuumenemissuoja
- Pimennyssuoja
- Ali-/ylijännitesuoja
- Suojaus väärin kytketyiltä pistorasioista
- Hot-irrota tunnistus valokaarisuojalla
- Patentoitu korkean tason turvaliitinjärjestelmä
- Valmiina verkkoa tukevaan lataukseen
- Automaattiset, määritettävät latausraportit
- Lisäominaisuudet (esim. OCPP, aurinkosähköjohtoinen lataus vaihesiirrolla,...) päivitettävissä NRGkick-sovelluksen kautta

NRGkick on kaikki sähköautosi lataamiseen tarvittava.

Erittäin innovatiivinen kannettava NRGkick-latausyksikkö on markkinoiden turvallisin latausyksikkö - ja epäilemättä älykkäin. NRGkickillä on mahdollista ladata mahdollisimman nopeasti missä tahansa vakiopistorasiassa ja jopa yleisillä latausasemilla (jopa 22 kW, 1-/2-/3-vaihe). Uraauurtava, patentoitu korkean tason turvaliitinjärjestelmä, jossa lämpötilan valvonta on jokaisessa vaiheliittimessä, varmistaa, että pistorasian palamiset jää pois - olipa kyse sitten CEE32-, CEE16- tai kotitalouspistorasioista.

Innovaatiot, kuten autonominen kuormanhallinta, sähkökatkossuoja, paikallisesti määritettävät latausraportit WiFin kautta ja mahdollisuus päivittää lisätoimintoja sovelluksen kautta milloin tahansa (kuten aurinkosähköjohtoinen lataus vaihesiirtymällä lähitulevaisuudessa) osoittavat, että NRGkickillä olet ei vain teknisesti kärjessä, vaan paljon sen ulkopuolella!

Nopein mahdollinen lataus (jopa 22 kW)

NRGkickillä kaikki Type 2 -liitännällä varustetut sähköajoneuvot, olivatpa ne 1-, 2- tai 3-vaiheisia, voidaan ladata suurimmalla mahdollisella vaihtovirtalatausnopeudella (22 kW asti). Verrattuna kotitalouspistorasioiden "hätälatauskaapeliin" tämä tarkoittaa, että lataus on jopa 10 kertaa nopeampaa ja voit aloittaa seuraavan matkasi täyteen ladattuna mahdollisimman lyhyessä ajassa sen sijaan, että odotat monta tuntia.

Yksinkertaista ja suoraviivaista

NRGkickillä sinun ei tarvitse viettää paljon aikaa suunnitteluun ja asennukseen: NRGkickiä voidaan käyttää välittömästi missä tahansa vakiopistorasiassa ja myös yleisillä latausasemilla lisävarusteena saatavan Type 2 -pistokkeen avulla. Tämä tarkoittaa, että voit ladata sähköautosi missä tahansa, missä on sähköä, ja sinulla on vain ""wallbox" mukanasi, kun sitä tarvitset! Voit tietysti myös jättää NRGkickin pysyvästi kytkettynä pistorasiaan - se on ehdottoman lämpötilankestävä, eikä sadekaan voi vahingoittaa sitä.

Asennusta ei tarvita

NRGkick-latausyksikön valtava etu on, että siihen ei tarvita muuta kuin pistorasia - joten toisin kuin wallbox-latauspisteissä, monimutkaiset asennukset ovat tarpeettomia, mikä säästää paljon aikaa ja rahaa. Mukana on myös vikavirtasuojamekanismi AC- ja DC-vikavirroille, jotka muutoin olisi asennettava erikseen.

Sopii kaikkiin pistorasioihin ja latauspylväisiin

NRGkick Smart Attachment -liitännät ovat saatavilla kaikkiin vakiopistorasioihin ja pian myös julkisiin latausasemeihin. Joten NRGkick on todella kaikki sähköautosi lataamiseen tarvittava. Liitettäessä tavallisiin kotitalouspistorasioihin NRGkick noudattaa tietysti maakohtaisia ​​määräyksiä - esimerkiksi Sveitsissä sähköajoneuvoja saa ladata vain enintään 8 A:lla kotitalouspistorasioista. NRGkickillä voit olla varma, että kaikkia vaatimuksia noudatetaan oikein. Tyypin 2 Smart Attachmentin ansiosta voit myös ladata NRGkickillä yleisillä latausasemilla ja siten jättää pois ylimääräisen Mode 3 -kaapelin, jota muuten tarvittaisiin.

Markkinoiden turvallisin latauslaite

NRGkick tarjoaa laajan valikoiman turvaominaisuuksia, joista osaa ei ole koskaan ennen nähty, kuten patentoitu korkean tason turvaliitinjärjestelmä, jossa on kuuman irrotuksen havaitseminen ja valokaarisuoja, sekä lämpötilan valvonta jokaiselle älykkäälle liittimelle jokaisessa yksittäisessä vaiheessa.

Kotitalouksien pistokeliittimissä tallennamme lämpötilan molempiin nastoihin... Palaneet pistorasiat ovat kerta kaikkiaan menneisyyttä!
Mutta nämä ovat vain kaksi uskomattomasta määrästä turvatoimintoja. NRGkick tarjoaa sähkökatkossuojan ja alijännitesuojan, ylijännitesuojan, vaihesiirtymän havaitsemisen, väärän kytkennän, kytkinkoskettimien diagnoosin, suojajohtimien testauksen silmukkaimpedanssimittauksella, mukana jäännösvirran suojaus (AC, DC + 6 mA), verkkotaajuusdiagnoosi, automaattinen itsetestaus ja monia - monia muita toimintoja!

Erittäin lujarakenteinen

Turvallisuuteen kuuluu tietysti myös se, että NRGkick on erittäin kestävä ulkoisille vaikutuksille ja ilkivallalle. Latausyksiköllä on monia käyttötapoja ja erilaisia ​​toimintoja tämän varmistamiseksi, kuten:

Varkaudenesto ja peukalointisuoja, yliajosuoja, lämpötilankesto -40 - +70 °C (käyttölämpötila), vesi- ja pölytiivis (IP67), iskunkestävyys (IK10), pehmeät komponentit latausyksikössä ja liitinyksikössä optimaalista haptiikkaa ja naarmuuntumissuojaa varten, suurin yhteensopivuusjaksojen määrä kaikkien pistokkeen kiinnityskosketinosien hopeapinnoitteen ansiosta.

Patentoitu korkean tason turvaliitinjärjestelmä

NRGkickin patentoitu korkean tason turvaliitinjärjestelmä sisältää ainutlaatuisia ominaisuuksia, jotka ovat markkinoita edellä. Se koostuu liitinyksiköstä ja Smart Attachments -liitännöistä, jotka ovat saatavilla kaikkiin vakiopistorasioihin sekä julkisiin latausasemiin. NRGkick on todellakin kaikki, mitä sähköajoneuvon kuljettaja tarvitsee ladatakseen ajoneuvonsa kaikkialla, missä on sähköä!

Järjestelmässä on kuitenkin paljon enemmän ominaisuuksia. Se mahdollistaa esimerkiksi lämpötilan mittaamisen - ja tämä jokaiselle yksittäiselle Smart Attachmentille ja täällä jopa jokaiselle yksittäiselle vaihenastalle. Kotimaisten Smart Attachment -laitteiden lämpötila tallennetaan molempiin nastoihin. Pistorasian palaminen on siksi mahdoton NRGkickillä!

Toinen ainutlaatuinen ominaisuus on järjestelmän täysin automaattinen kuuman irrotuksen tunnistus. Näin varmistetaan, että kun irrotat latausyksikön virtalähteestä, sinulle ja pistorasiallesi ei synny vaarallisia valokaaria.

Ylimääräinen LED-näyttö liitinyksikössä, haptinen optimointi pehmeiden komponenttien avulla, kaikenlaisen ""kaapelin sotkeutumisen" välttäminen ja monet muut toiminnot tekevät turvapistokejärjestelmästä erinomaisen innovaation!

Lämpösuojattu lämpötilan hallinta

Jos pistorasia kuumenee liian kuumaksi, se havaitaan Smart Attachments -laitteiden lämpötilanvalvonnan ansiosta jokaisessa vaiheessa. Näin NRGkick pystyy säätämään latausvirtaa täysin itsenäisesti mukana tulevan lämpötilanhallinnan avulla ja takaamaan turvallisen toiminnan ilman vaaraa. Kotitalouspistorasioissa molemmat nastat ovat lämpötilavalvottuja, joten latausyksiköllä JA pistorasialla on aina ehdoton käyttöturvallisuus - riippumatta siitä, missä se on kytkettynä!

Autonominen kuormanhallinta ja sähkökatkossuoja

Täysin ainutlaatuinen ominaisuus: NRGkick tuo autonomisen kuormanhallinnan ja suojaa sähkökatkoilta! Tämä tarkoittaa: Jos NRGkick havaitsee, että jännite putoaa liikaa verkon suuren kuormituksen vuoksi, latausvirta säätyy automaattisesti niin, että verkko voi ""palautua"" tai vakiintua.
Toisin kuin muut kuormanhallintajärjestelmät, tässä ei vaadita monimutkaista konfigurointia - NRGkickin autonominen kuormanhallinta toimii täysin automaattisesti ja ilman käyttäjän erikseen tekemiä toimia. Tämän ainutlaatuisen toiminnon lisäksi NRGkickille on tulevaisuudessa saatavilla myös muita kuormanhallintavaihtoehtoja.

Bluetooth ja WiFi

Liitäntöjen suuren määrän ansiosta on varmistettu, että NRGkick on aina käytettävissä missä tahansa. Jokaisessa NRGkickissä on Bluetooth- ja WiFi-liitäntä (valinnainen GSM/GPS/SIM) sekä pääsy NRGkick Cloudiin ja Web API:hin. Joten iOS:n ja Androidin ilmaisen NRGkick-sovelluksen kautta voit käyttää latausyksikköä milloin tahansa ja hyödyntää laitteen korkeatasoisia ominaisuuksia.

Täysi yhteys GSM/GPS/SIM-kortilla

NRGkick-versio, jossa on GSM/GPS/SIM, varmistaa, että sinulla on pääsy NRGkickiin mistä tahansa. Käytössäsi ei ole vain EDGE tai GPRS, vaan myös 4G M1 ja 4G NB – nämä yhteystyypit on kehitetty erityisesti "laitteiden Internet" -sovelluksille, ja ne on suunniteltu tarjoamaan pääsyn NRGkickiin vaikeissakin viestintätilanteissa (esim. maanalaiset autotallit)!

Esimerkiksi kun laskutuskulut korvataan kolmansille osapuolille vain, jos niitä on tapahtunut tietyissä paikoissa, voit olla varma, että maksut tallennetaan ja välitetään turvallisesti GSM/GPS/SIM:n ansiosta.

Kuljetettava ja kompakti

NRGkick on yksi kaikkien aikojen pienimmistä älykkäistä 22 kW:n latauslaitteista. Sen pienet mitat ja kirjaimellisesti "kätevä koko" tekevät siitä kätevän ja helpon käsitellä. Toisin kuin kiinteästi asennetut wallbox-latauspisteet, NRGkick voidaan tarvittaessa ottaa helposti mukaan minne tahansa. 5 metrin vaihtoehdon äärimmäisen pienen, noin neljän kilogramman painon ja erityisen joustavan, laadukkaan latauskaapelin ansiosta NRGkick on erityisen miellyttävä käsitellä ja se kulkee mukanasi myös matkoilla.

Älykkäät toiminnot

Ilmainen NRGkick-sovellus antaa sinulle pääsyn laajaan valikoimaan älykkäitä toimintoja: Yksityiskohtaiset lataustilastot, lataustehokustannusten näyttö, latausraporttien automaattinen lähetys (PDF & CSV), yleiskatsaus ladatusta energiamäärästä, määriteltävä latauksen aloitusaika, ajoitettu lataus lataussuunnitelmilla, energialaskuri, portaattomasti säädettävä latausvirta 1 A:n portaissa, latauksen käynnistys/latauksen lopetus milloin tahansa, säädettävä latausenergian määrä,...

Latausverkot – valmiina lataukseen (OCPP)

NRGkickillä on valinnainen mahdollisuus kommunikoida OCPP-standardin kautta ja liittyä siten latausverkkoihin. Tämä mahdollistaa ladatun energian määrän ja muun tiedon välittämisen OCPP:n kautta latausverkon operaattorille.

Valmiina verkkoystävälliseen ohjaukseen. Latausyksiköiden verkkopalvelun ohjaus on yhä tärkeämpää - NRGkick on jo varautunut tähän. Monipuolisten viestintävaihtoehtojen (Bluetooth, WiFi, GSM/SIM, Cloud) ja standardien (OCPP) ansiosta NRGkick on toimiva myös tulevaisuudessa.

Paikallisesti määritettävät latausraportit WiFin kautta

NRGkick-sovelluksessa on myös mahdollista määrittää käytettyjen WiFi-verkkojen sijainti - esimerkiksi "Kotona" tai "Töissä"". Nämä tiedot näkyvät myöhemmin myös latausraporteissa, jolloin on mahdollista tehdä tarkkoja analyyseja tietyssä paikassa ladatun energian määrästä!

Latausraportit GPS-koordinaateilla (GSM/GPS/SIM-versiolle)

NRGkickissä on vakiona Bluetooth- ja WiFi-yhteys. Se on kuitenkin saatavana myös lisäviestintävaihtoehdoilla - GSM/GPS ja integroitu SIM! Tämä mahdollistaa itse pääsyn latausyksikköön mistä tahansa ilman, että sinun tarvitsee olla lähellä ja riippumatta WiFi-verkoista, joka ei ehkä ole käytettävissä.

GPS:n kautta NRGkickillä on myös mahdollisuus näyttää maksut maksuraporteissa ja niihin liittyvissä maantieteellisissä sijainneissa! Näin näet tarkalleen, missä ja kuinka paljon veloitettiin – mikä voi olla erittäin hyödyllistä, jos haluat seurata vain tietyistä paikoista peräisin olevia maksuja (esim. laskutustarkoituksiin).

Päivitettävissä

NRGkick mukautuu tarpeisiisi - joten ominaisuuksia voidaan päivittää milloin tahansa oston jälkeen! Sinulla on jo sähköajoneuvo, mutta suunnitteletko aurinkosähköjärjestelmääsi lähivuosiksi? Ei ongelmia NRGkickin kanssa! Hanki ominaisuuksia, kuten aurinkosähköjohtoinen lataus vaiheensiirrolla NRGkickiin milloin tahansa myöhemmin – ilman lisälaitteita, ilman uuden latausyksikön ostamista! Aurinkosähköjohtoisen latauksen vaihesiirrolla lisäksi on monia muita ominaisuuksia, joita voit halutessasi lisätä NRGkickiin milloin tahansa myöhemmin.

NRGkick ei ole vain päivitettävissä - vaan myös täysin tulevaisuudenkestävä Over-the-Air (OTA) -päivitysten kautta, koska uudet toiminnot ja parannukset ladataan automaattisesti NRGkickiin ja näin ne ovat heti saatavilla.

Korkein laatu

NRGkick oli ensimmäinen mobiililatausyksikkö, jonka VDE ja ÖVE ovat validoineet ja sertifioineet. VDE (Verband der Elektrotechnik Elektronik Informationstechnik e. V.) on alan arvostetuin elin. Tämä todistaa asiaankuuluvien normien ja standardien noudattamisesta ja on todiste NRGkickin erinomaisesta tuotteen valmistuslaadusta.

NRGkickissä VDE:n ja ÖVE:n sertifioima valvonta ei koske vain itse tuotetta, vaan myös tuotantolaitosta! Tästä syystä NRGkick kantaa ylpeänä VDE- ja ÖVE-merkintöjä tuotteissaan.