Workshop pöytä 2250x750 terästaso harmaa C13041519

Tämä laadukas asentajan työpiste tarjoaa tehokkuutta ja toiminnallisuutta asennustyössä. Sen suuri 2250 x 750mm teräspintainen työtaso, antaa sinulle runsaasti tilaa työskentelyyn. Tason 50 mm paksuus takaa vankan rakenteen ja kestävyyden, kestäen jopa 500 kg:n kuorman, joten voit käsitellä raskaampiakin esineitä ja työkaluja sen päällä.

Työpisteen takaosaan voidaan kiinnittää säätöputket, reikälevy ja kaksi reikälevykaappia. Lukittavat reikälevykaapit tarjoavat kätevän säilytysratkaisun erilaisille työvälineille ja tarvikkeille. Näin työkalut ovat aina helposti saatavilla ja järjestelmällisesti järjestettyinä sekä turvassa lukittujen teräsovien takana.

Työpisteen alaosassa on kaksi käytännöllistä ja lukittavaa metallilaatikostoa, jossa kummassakin on viisi vetolaatikkoa. Tämä tarjoaa suojatun säilytyspaikan pienemmille työkaluille ja tarvikkeille. Voit pitää tärkeät välineet järjestyksessä ja turvassa.

Työskentelykorkeus on säädetty 850 mm:iin, mikä mahdollistaa ergonomisen työskentelyasennon vähentäen rasitusta. Näin voit keskittyä tehokkaaseen työskentelyyn pidempienkin työpäivien aikana.

Tämä asentajan työpiste on suunniteltu raskaaseen korjaamokäyttöön, joissa tarvitaan kestävää ja monipuolista työtasoa sekä kätevää säilytystilaa. Sen avulla voit tehdä työt tehokkaasti ja järjestelmällisesti.

Lisää tarjouspyyntöön
kpl
Lisätty tarjouspyyntöön!
Koriin lisäys epäonnistui.
Merkki Treston Oy
Koko (L x S x K) 2250 x 750 x 850 mm
Kantavuus max. 750
Kantavuus max. Yksikkö Kg
Muotoilu / sisältö / varusteet RAL-koodi: RAL7035. Väri: Vaaleanharmaa. Kokoonpantava tuote. Rungon materiaali: Pulverimaalattu teräs. Takuu: 5 vuotta. Terästason sävy: RAL7045