Workshop-pöytä 1500x750 terästaso harmaa C13041517

Tehokkuutta ja toiminnallisuutta asentajan arkirutiineihin tarjoaa tämä laadukas asentajan työpiste. Sen tilava 1500 x 750 mm teräspintainen työtaso tarjoaa runsaasti tilaa työskentelyyn. Työtason 50 mm paksuus takaa kestävyyden ja vankan rakenteen, kestäen jopa 750 kg:n kuorman, mahdollistaen raskaampienkin kappaleiden ja työkalujen käytön

Työpisteen takaosaan voidaan kiinnittää säätöputket, reikälevy ja reikälevykaappi. Elementit mukaanlukien lukittava reikälevykaappi, mahdollistaa kätevän säilytyksen erilaisille työkaluille, laitteille ja tarvikkeille. Työkalut ovat aina helposti saatavilla ja järjestelmällisesti järjestettyinä, tehostaen tehtävien suorituksessa.

Työpisteen alaosassa on käytännöllinen ja lukittava metallilaatikosto, jossa on viisi vetolaatikkoa. Lukittava metallilaatikosto antaa säilytysratkaisun pienemmille työkaluille ja tarvikkeille. Voit pitää tärkeät välineet järjestyksessä ja turvassa ulkopuolisilta muuttujilta.

Työskentelykorkeus on säädetty 850 mm:iin, mahdollistaen ergonomisen työskentelyasennon, korkeuden ja vähentäen näin rasitusta.

 

Lisää tarjouspyyntöön
kpl
Lisätty tarjouspyyntöön!
Koriin lisäys epäonnistui.
Merkki Treston Oy
Koko (L x S x K) 1500 x 750 x 50 mm
Kantavuus max. 750
Kantavuus max. Yksikkö Kg
Muotoilu / sisältö / varusteet RAL-koodi: RAL7035. Väri: Vaaleanharmaa. Rungon materiaali: Pulverimaalattu teräs. Takuu: 5 vuotta. Terästason sävy: RAL7045