Julkaistu: 10.08.2021
Beissbarth-Team-Rosberg-Uutinen-Diagno-WEB

Beissbarth - Team Rosbergin uusi tekninen kumppani

"Yhdessä voimme nyt tarjota huippusuorituskykyä radalla ja radan ulkopuolella."

Team Rosberg on monien vuosien ajan käyttänyt Müncheniläisen Beissbarth yrityksen tuotteita. Yhteistyötä on viime heinäkuussa laajennettu. Yhteistyön laajentuminen on todettu hyödylliseksi molemmille osapuolille: Team Rosberg voi edelleen optimoida suorituskykyään kilparadalla, kun taas Beissbarthin kehittäjät voivat luottaa ammattimaisen ja menestyvän kilpajoukkueen kokemukseen heidän käyttäessä Beissbarthin laitteistoja . Rosbergin tiimi käyttää nyt RaceScales -elektronista kulmavaakaa sekä innovatiivista Q.Lign -pyörien kohdistuslaitetta. Beissbarthin työntekijät ovat olleet innostuneita ensimmäisestä päivästä lähtien.

Florian Rinkes (Team Rosbergin insinööri): ”RaceScales -kulmapainovaakojen ja Q.Lign -pyörien kohdistuslaitteen yhdistelmä helpottaa työtämme merkittävästi. Ennen pyörien kohdistus ja punnitusprosessi olivat kaksi eri toimintoa, ne on nyt yhdistetty yhdeksi työvaiheeksi. Voimme heti havaita painon jakautumisen muutoksen pyörien suuntauksen aikana, ilman että joudumme asettamaan ajoneuvon erilliselle vaa´alle. Molemmat Beissbarth -tuotteet ovat pienikokoisia ja langattomia, mikä helpottaa kuljetusta ja käyttöä kilparadoilla. Stream-To-X: toiminnon ansiosta määritetyt tiedot voidaan helposti näyttää useilla selainpohjaisilla päätelaitteilla, kuten tietokoneilla, tableteilla tai älypuhelimilla. Minun mielestäni molemmat tuotteet ovat meille todellinen etu.”

Gary Palmer (toimitusjohtaja Beissbarth GmbH): ”Team Rosbergin ja Beissbartin historia on pitkä. Olemme ylpeitä voidessamme tarjota Team Rosbergille kaksi uutta innovatiivisinta tuotettamme osana kumppanuuttamme - RaceScales kulmapainovaa’at sekä Q.Lign pyörien suuntauslaitteen, joiden avulla he voivat työskennellä nopeammin ja tarkemmin. Meillä molemmilla on tahto tuottaa korkeatasoista tulosta, sekä halu olla ensimmäinen. Yhdessä voimme nyt tarjota huippusuorituskykyä radalla ja sen ulkopuolella. Odotan jännittävää yhteistyötä.”

Tietoja Team Rosbergista: Team Rosberg on perustettu vuonna 1994 ja se on ollut kiinteä osa kilpa-autoilu luokkaa DTM, vuodesta 1995.  Joukkue Saksan Neustadt an der Weinstraßen:ista on saavuttanut viimeisen neljän vuoden aikana viisi eri mestaruutta. Team Rosberg on yksi menestyneimmistä DTM -tiimeistä viime vuosien aikana, joista vuodesta 2021 lähtien on ensimmäistä kertaa käytetty myös GT3 – luokan ajoneuvoja. Tällä kaudella kokeneet sveitsiläiset Nico Müller ja yhdysvaltalainen tulokas Dev Gore kilpailevat Team Rosbergissa; Molemmat haluavat varmistaa, että tiimipäällikkö Kimmo Liimataisen ympärillä oleva tiimi voi edelleen juhlia monia voittoja ja mestaruuksia.

Tietoja Beissbarthista: Beissbarth GmbH on vaikuttanut yli 120 vuoden ajan innovatiivisilla testaus- ja huoltolaitteilla autoteollisuuden premium -segmentissä. Näitä ovat pyöriensuuntauksen, ADAS -kalibroinnin, ajovalojen säädön, jarrutestauksen, auton nostamisen ja renkaiden huolto- ja diagnosointikoneita varten tarkoitetut tuotteet. Beissbarth tekee tiivistä yhteistyötä johtavien autovalmistajien (OE) kanssa kehittääkseen palvelua nyt ja tulevaisuudessa ajoneuvovalmistajille sekä jälkimarkkinoihin.