Julkaistu: 06.05.2021
PLH-Diagno-Web

Yhteistyö-uutinen

Diagno ja Pohjolan Laitehuolto ovat nyt yhtä:

Diagno Finlandin ja Pohjolan Laitehuollon yhdistyessä alkuvuodesta 2021 on syntynyt täysin uudenlainen toimija korjaamoalalle. Diagnon laajentuva laitetarjonta, ylivoimainen koulutus- ja tekniikkaosaaminen sekä Pohjolan Laitehuollon ja Diagnon yhdessä muodostama valtakunnan kattavin korjaamolaitehuolto ja -kalibrointi luovat ainutlaatuisen kokonaisvaltaisesti palvelevan toimijan, joka on lähellä – kaikkialla Suomessa.

Korjaamojen tuotantoympäristöt ja autonvalmistajien standardit kehittyvät jatkuvasti, kun ajoneuvot monimutkaistuvat. Tämä tarkoittaa myös korjaamoille kasvavia osaamisvaatimuksia. On selvää, että voidakseen keskittyä ydinliiketoimintaansa ja palvelemaan asiakkaitaan laadukkaasti, korjaamo tarvitsee tuekseen kokonaisvaltaista palvelua niin laitteiden hankintaan ja huoltoon kuin henkilöstön osaamisen kehittämiseen ja ylläpitoon.
Poikkeuksellisen kattava huolto- ja osaamisverkosto

Laajan ja tiheän palveluverkoston avulla varsinaisten palvelujen rasitteena olevat oheiskulut, kuten matkat ja rahdit, vähenevät. Palvelu myös nopeutuu ja monipuolistuu, ja kaikilla asiakkailla on mahdollisuus saada kattavat elinkaaripalvelut. Tehokas elinkaariajattelu tuo helppoutta, ennakoitavuutta ja kustannustehokkuutta korjaamon arkeen.

Kun ajoneuvotekniikka kehittyy valtavin harppauksin, on tärkeää, että korjaamoammattilaisilla ja automyyjillä on ajantasainen tieto, osaaminen sekä tarvittavat, joissain tilanteissa myös lain edellyttämät, kurssit suoritettuna. Diagno tarjoaa tasokasta koulutusta ja pitää hyvää huolta myös oman henkilöstönsä ajantasaisesta osaamisesta. Ammattitaitoisen asiantuntijajoukon avulla voidaan parhaalla mahdollisella tarjota laadukasta koulutusta esimerkiksi lakimuutoksiin ja uusiin korjaamoita koskeviin velvoitteisiin liittyen.

Laitteiden huollosta ja tärkeistä määräaikaistarkastuksista on myös huolehdittava säännöllisesti. Kun laitteet ovat kunnossa ja osaavissa käsissä, ei vaaratilanteita pääse syntymään ja laitteiden käyttöikä pitenee. Diagno ja Pohjolan Laitehuolto auttavat sekä tukevat korjaamoja kaikissa näissä tarpeissa, jolloin korjaamolla voidaan keskittyä omaan ydinosaamiseen.

Sekä Diagnon että Pohjolan Laitehuollon toiminta perustuu vahvaan tekniseen ammattitaitoon ja haluun palvella asiakkaita laadukkaasti. Jatkossa Diagno ja Pohjolan Laitehuolto palvelevat valtakunnallisesti läpi Suomen, johtavan huoltoverkoston, laajan korjaamolaitetarjonnan ja teknisten palveluiden avulla.

Lue lisää palveluistamme tai pyydä tarjous!

Myynti: myynti@diagno.fi, puh: 020 741 1620