Julkaistu: 05.01.2022
Oppisopimuskoulutus diagno web

Oppisopimuskoulutuksella huoltomekaanikoksi!

Koneasennuksen ja kunnossapidon ammattitutkinto - oppisopimuksella Koulutusohjelmaan voi hakea eri puolilta Suomea.

Diagnolla on huoltoliiketoiminnan toimipisteet Espoossa, Turussa, Tampereella, Mikkelissä, Seinäjoella, Ylivieskassa, Kempeleessä, Kemissä ja Rovaniemellä.

Aloitamme vuoden 2022 alussa yhdessä ammatillisen aikuiskoulutusalan suurimman toimijan Taitotalon kanssa koneasennuksen ja kunnossapidon ammattitutkintoon johtavan koulutusohjelman, jonka tavoitteena on kouluttaa oppisopimuskoulutuksena korjaamolaitehuollon tehtäviin henkilöitä.

Korjaamolaitehuollon tehtäviin johtavia koulutusohjelmia ei aiemmin ole ollut olemassa ja alalle työllistyminen on ollut hankalaa.

Kunnossapidon osaamisalan ammattitutkinto sopii henkilölle, jolla on alan peruskoulutus tai sitä vastaavat tiedot sekä taidot ja halua laajentaa osaamistaan. Koulutukseen valitun henkilön osaamisalueet kartoitetaan osaamiskartoituksella ja koulutuksen oppilaitoksessa tapahtuvat teoriakokonaisuudet valitaan yksilöllisesti täydentämään henkilön osaamista.

Taitotalon järjestämän opetuksen lisäksi koulutettaville henkilöille rakennetaan koulutusohjelma myös Diagnolla, millä kehitetään korjaamolaitehuollon erityisosa-alueisiin liittyvää osaamista. Koulutukseen valitut henkilöt työskentelevät työsuhteessa Diagnolla. Koulutusohjelman kesto on yksilöllisestä koulutuskokonaisuudesta riippuen n. 12…18 kuukautta.

Tietoa tutkintoon johtavasta koulutuksesta

Lisätietoja koulutusohjelmasta voit tiedustella - Juha Seppälä p. 050 502 2915 juha.seppala@diagno.fi