Julkaistu: 12.11.2019

Diagno mukana Suomen Vahvimmat -listalla

Diagno on kuulunut jo useita vuosia Suomen Asiakastiedon luottoluokituksessa Suomen Vahvimpiin yrityksiin.

Osoituksena pitkäaikaisesta luotettavuudesta ja taloudellisesta vakaudesta käytössämme on nyt Suomen Vahvimmat Platina -sertifikaatti. Platina-sertifikaatti on saatavilla yrityksille, jotka ovat kuuluneet vähintään kolmena peräkkäisenä vuonna Suomen Vahvimpiin. Korkea luottoluokitus kertoo siitä, että yrityksessä on asiat hoidettu hyvin ja asianmukaisesti. Palvelemme asiakkaitamme luotettavasti ja pitkäjänteisesti kaikilla yritystoiminnan osa-alueilla. Suomen Asiakastieto Oy:n sertifikaatti on yksi osoitus jokaisena työpäivänä hyvin tehdystä työstämme.

Diagno on korjaamopalveluihin erikoistunut asiantuntijayritys. Valikoimaamme kuuluvat korjaamolaitteet autokorjaamoille, katsastusasemille sekä ajoneuvoalan oppilaitoksille. Lisäksi palveluihimme kuuluvat korjaamon suunnittelupalvelut, autotekniikan ja diagnostiikan koulutuspalvelut sekä valtakunnallinen korjaamolaitehuolto.