Välystesterit

Valikoimassamme ovat kevyen sekä raskaan kaluston ohjauslaitteiden ja pyöräntuennan välysten nopeaan paikallistamiseen tarvittavat välystesterit. Laajasta mallistostamme löytyy sopiva välystesteri niin pinta-kuin  upotusasennukseenkin.

Kevyen kaluston välystesterit06.jpg

Kevyen kaluston välystesterit ovat pneumaattisia tai hydraulisia ja niitä toimitetaan eri liikesuunnilla vaarustettuina. 

Erittäin tehokas ja helposti asennettava välystesteri on Sherpan AST Top 1, jonka ravistinyksikkö koostuu kahdesta peräkkäin asennetusta liikekevystä. Erisuntaisilla levyjen liikkeellä tarkastetaan ohjauslaitteiden välykset ja samansuuntaisilla pyöräntuennan välykset.

 

Raskaan kaluston välystesterit12-ast-10.0-top-4.jpg

Raskaan kaluston hydraulisissa välystesteissä on perinteisesti kaksi ravistinyksikköä, joiden levyjen liikkeet ovat n. 50 mm eteen ja taakse sekä vasemmalle ja oikealle. Kehittyneimmissä välystesteressä eri puolien levyjen liikkeet voidaan toteuttaa yhtä aikaa joko samaan tai eri suuntaan. Testausta helpottavassa automaattitoiminnossa levyt liikkuvat ennalta ohjelmoidun mukaisesti hetken aikaa tiettyihin liikesuuntiin.         

Sherpan tuotevalikoimasta löytyvät perinteiset kahdella ravistinyksiköllä varustetut AST Pit -välystesterit monipuolisin toiminnoin. 

AST Top -mallin kahdella peräkkäisellä liikevevyllä varustettu yksiosainen ravistinyksikkö soveltuu erinomaisesti myös pinta-asennukseen. Se on siten helposti asennettavissa olemassa oleviin tiloihin ilman kalliita muutostöitä.

Skerpan välystestereihin on saatavissa perinteisen langallisen kaukokäyttölaitteen lisäksi valaisimella varustettu langaton radiotoiminen kaukokäyttölaite.

ATT:n kahdella ravistinyksiköllä varustetut välystestrit ovat osoittaneet luotettavuutensa jo vuosia Suomen vaativassa katsastuskäytössä.

Lataa Sherpan välystesterien esite