Ilmavasara pikaistukalla, pyöreä istukka Ø 10.2 mm 8810

Tämä tehokas ilmavasara on monipuolinen yleistyökalu, joka soveltuu erinomaisesti syöpyneiden tai tiukkojen liitosten avaamiseen. Laitteessa on pitkä isku ja suuri männän liike, joka tuottaa yli 2000 erittäin voimakasta iskua minuutissa.

Suuri tärinätaajuus ja iskupituus tekevät tästä ilmavasarasta ihanteellisen työkalun pyörän laakerien, holkkien, kartiomaisten istukkaliitosten (kuten raidetangon päissä) ja ruostuneiden ruuviliitosten irrottamiseen. Laitteen värähtelyt myös tukevat rasvan tunkeutumista, mikä helpottaa vahvistettujen holkkien purkutyötä.

Tämä ilmavasara voidaan laajentaa erikoistalttasarjalla Nr. 8760 tai erikoistuurnasarjalla Nr. 8759 tai muilla erikoistyökaluilla, jolloin siitä tulee erittäin monipuolinen ja universaali työkalu erilaisiin korjaustilanteisiin. Sitä voidaan myös käyttää tavallisissa korjaustilanteissa, joissa tarvitaan talttaa.

Laitteessa on pikaistukka, joka mahdollistaa taltan nopean kiinnityksen. Tämä tehokas ilmavasara on siis ihanteellinen työkalu kaikille, jotka etsivät monipuolista ja tehokasta työkalua autonkorjaus- ja huoltotöihin.

 

Lisää tarjouspyyntöön
kpl
Lisätty tarjouspyyntöön!
Koriin lisäys epäonnistui.
Merkki Condor Werkzeug
Paineilma liitäntä Ilmaliitäntä: Sisäkierre 12,91 mm (1/4") Liitinpistoke
Työpaine bar 6.2 Bar
Iskun pituus Iskuja minuutissa: 2100 - Männän isku: 92 mm
Letkun halkaisija (suositus) Suositeltu letkun sisä-ø: 3/8"" ( 9,5 mm)