Jäähdytysjärjestelmän täyttölaite VW-hyväksytty KVB01.1

Manometrityyppinen painemittari -1...0 bar, pikaliittimillä ja levitettävällä yleisadapterilla, joka sopii 20...41 mm:n suu-aukoille.

Lisää tarjouspyyntöön
kpl
Lisätty tarjouspyyntöön!
Koriin lisäys epäonnistui.
Merkki Leitenberger GmbH
Käyttöpaine 6-12 Bar

Jäähdytysjärjestelmän täyttöyksikkö KVB01.1 mahdollistaa jäähdytysjärjestelmän nopean ja aikaa säästävän täytön. Täyttöyksikköä käytetään myös VW konsernin korjaamoilla, yksikön täyttäessä VW-jälleenmyynti organisaation sille laatimat tekniset ominaisuudet.

Auton jäähdytysnestejärjestelmään jääneet ilmataskut, aiheuttavat epäsuhtaisen lämmön siirtymisen itse jäähdytysnesteeseen. Tästä seuraa ylikuumentumista niissä kohdissa, joissa ilma on jäänyt ns. taskuun. Yli-kuumeneminen pahimmillaan voi aiheuttaa halkeamia ja murtumia sylinterikanteen, ja sylinterikannen tiiviste voi kärsiä ylikuumentumisesta. Itse ilmakuplat nestejärjestelmässä estävät nesteen oikeanlaisen kierron, josta voi seurata yksittäisten moottorin osien ylikuumeneminen.

Kaikki häiriöt vältetään käyttämällä oikeanlaista jäähdytysjärjestelmän täyttöyksikköä. Yksikkö sisältää myös aputoiminnon, jonka avulla mahdolliset jäähdytysjärjestelmän vuodot pystytään havaitsemaan ennen kuin itse täyttöä aletaan tekemään.

Edut:

- Jäähdytysjärjestelmän täyttö ilman ilmakuplia- ja taskuja
- suuri ajansäästö, koska mahdolliset vuodot voidaan poissulkea jo ennen varsinaista täyttöä
- nopea asentaa pakkauksessa mukana tulevan jäähdytinkorkki adapterin avulla
- toimii ilmanpaineella, 6-12 bar
- turvallinen käyttää kaikkiin markkinoilla oleviin automerkkeihin.
- täyttöyksikön toiminta- ja vuototesti, ilman lisälaitteita (itsetestaus)

Ominaisuudet:

Korjattuun jäähdytysjärjestelmään luodaan yksiköllä alipaine, ennen kuin jäähdytysnestettä lisätään järjestelmään. Mikäli alipaine pysyy vakaana, jäähdytysjärjestelmä on ilmatiivis jolloin korjaustyöt on tehty onnistu-neesti (vuotokoe).

Jos alipaine putoaa, on se selvä merkki siitä, että järjestelmässä on vuoto. Tuolloin jäähdytysjärjestelmää ei täytetä.

Jos vuototesti onnistui, jäähdytysjärjestelmä voidaan täyttää Kun paine tasapainottuu jäähdytysjärjestelmässä suhteessa ilmanpaineeseen, järjestelmä on melkein täysi. Yksikkö irrotetaan autosta ja paisuntasäiliö täytetään max. merkkiin asti.

Toimitetut tuotteet:

1 tyhjiö täyttölaite
1 venturi-suutin
2 imu/tyhjennysputkea PVC, kumpikin 1,50 m pitkä ylimääräinen UA 50 -yleisadapteri (halkaisija 20...41 mm (0,7...1,6 tuumaa)
1 kiinteä muovikotelo