Treadreader Handheld Kulutuspinta Scanneri EETDEU913A

Varmista ajo turvallisuutesi ja lainsäädännön noudattaminen 3D-renkaan urasyvyysmittauslaitteella

🔍 Lisääntynyt Turvallisuus ja Lainmukaisuus: Älä vain arvaile renkaidesi kuntoa – tiedä se. Kehittynyt 3D-renkaan urasyvyyden mittausvälineemme ei ainoastaan paranna turvallisuuttasi tiellä, vaan myös varmistaa, että noudatat aina renkaiden urasyvyyttä koskevaa lainsäädäntöä.

🚀 Tarkkuutta Sormenpäilläsi: Koe vertaansa vailla oleva tarkkuus kyvyllämme tallentaa jopa 300 000 datapistettä 2 tuuman levyiseltä renkaan alueelta. Tämä tarkoittaa, että voit suorittaa jopa kuusi yksityiskohtaista mittausta yhdellä skannauksella, tarjoten kattavan katsauksen renkaidesi kunnosta.

📱 TreadReader Mobiilisovellus – Helppo Skannaus: Ohjaa ja suorita renkaan skannauksia vaivattomasti intuitiivisella TreadReader-mobiilisovelluksellamme. Tallenna useita tuloksia paikallisesti ilman internet-yhteyttä, varmistaen, että rengatiedot ovat aina saatavilla missä tahansa.

📊 Kattava Yhteenveto Renkaiden Kunnosta: Pysy ajan tasalla käyttäjäystävällisen visuaalisen näkymän avulla, joka tarjoaa yhteenvedon renkaiden kunnosta ja urasyvyydestä. Tiedä tarkalleen, milloin on aika vaihtaa renkaat.

🗃️ TreadManagerTM – Digitaalinen Lokikirjasi: Hyvästit manuaaliselle seurannalle. TreadManagerTM-järjestelmämme ei ainoastaan tallenna lukemiasi, vaan myös tuottaa yksityiskohtaisen raportin, tarjoten sinulle täydellisen ja helposti ymmärrettävän katsauksen renkaidesi elinkaaresta.

Muuta renkaiden kunnon seurantaa kärjessä kulkevalla teknologiallamme. Sijoita turvallisuuteen, tarkkuuteen ja mielenrauhaan 3D-Renkaan Urasyvyyden Mittausvälineen avulla!

Lisää tarjouspyyntöön
kpl
Lisätty tarjouspyyntöön!
Koriin lisäys epäonnistui.
Merkki John Bean
Koko (K x L x P) 70 x 90 x 180 mm
Sähköliitäntä 5V DC rechargeable battery w/ USB 3.1
Type C / 100-240 VAC
Paino 0.660 kg