MT 3350 Up C 0-21333502/16

Pneumaattinen lukitus. Laite on muotoiltu siten että vanteen sisäpuolelle on helppo pääsy. Lukuisat lokerot painoille ja työkaluille yhdessä säädettävän monitorin korkeuden kanssa mahdollistavat aina optimaalisen työskentelyasennon. LED-valo valaisee työalueen ja helpottaa vanteen puhdistusta ja liimapainojen asentamista. Painot voidaan sijoittaa laserin avulla nopeasti klo 6 kohtaan. Autoselect ohjelmisto ja automaattinen vanteen leveyden mittaus (saatavissa myös Sonar ulkopuoliseen laskentaan) Automaattinen renkaan pysäytys oikeaan kohtaan.

Lisää tarjouspyyntöön
kpl
Lisätty tarjouspyyntöön!
Koriin lisäys epäonnistui.

Laite on muotoiltu siten että vanteen sisäpuolelle on helppo pääsy. Lukuisat lokerot painoille ja työkaluille yhdessä säädettävän monitorin korkeuden kanssa mahdollistavat aina optimaalisen työskentelyasennon. LED-valo valaisee työalueen ja helpottaa vanteen puhdistusta ja liimapainojen asentamista. Painot voidaan sijoittaa laserin avulla nopeasti klo 6 kohtaan. Autoselect ohjelmisto ja automaattinen vanteen leveyden mittaus (saatavissa myös Sonar ulkopuoliseen laskentaan) Automaattinen renkaan pysäytys oikeaan kohtaan. Pneumaattinen pyörän kiinnitys.

Merkki Mondolfo Ferro
Tilantarve/ Koko (K x L x S) 1669 x 1597 x 1122 mm
Vanteen leveys 1,5 - 20 "
Vanteen halkaisija 11 - 28 "
Vanteen leveys manuaalipainotus 1 - 35 "
Pyörän halkaisija max 1117
Pyörän leveys maksimi 600 mm
Mittausnopeus 90 - 130 rpm
Maksimi pyörän paino 75 Kg
Paineilmasyöttö 7 - 10 Bar
Sähköliitäntä 230V -1Ph--50/60Hz-

Houkutteleva originelli muotoilu, sopivissa mittasuhteissa. Nopea ja tarkka, sopii suuren volyymin liikkeisiin. Tarkoitettu henkilö- ja pakettiautojen pyörien taspainotuksiin.