Kaltevuusmittari 09606-10

Kaltevuusmittarilla CM 09606 ajoneuvon taso (ajokorkeus) mitataan vertailupisteinä poikittaistangon sijainnista etuakselissa ja taka-akselin käyttöakselista.

Lisää tarjouspyyntöön
kpl
Lisätty tarjouspyyntöön!
Koriin lisäys epäonnistui.
Merkki Romess

Kallistusmittari CM 09606 koostuu kädessä pidettävästä yksiköstä, jossa on grafiikkamoduuli ja anturi kahden tason mittaamiseksi. Mittausalue on +/- 15 °.

Etuakselin alemman poikittaisvivun mittaamiseksi toimitettu magneettinen sovituslevy 09606-50 asetetaan sille tarkoitettuun syvennykseen anturin tueksi.

Aseta anturi kärjillä sovituslevylle. Mittaritulokset näytetään näytöllä ja tallennetaan painamalla "Tallenna" -näppäintä. Varmistaaksesi sekä ajoneuvon vasemman että oikean puolen, varmista, että spiraalijohto osoittaa ajoneuvon keskiosaa kohti.

Taka-akselin akselin mittaamiseen ei tarvita sovitinta. Anturikohdat voidaan pitää suoraan vetoakselilla (poikkeus M-luokka W163; katso lisävarusteet). Kierrekaapelin tulee jälleen osoittaa ajoneuvon keskustaa kohti. Kaikkien neljän mittauksen tallentamisen jälkeen tiedot voidaan siirtää pyörän suuntaustietokoneelle joko liitännän (sarja- tai USB-liitännän) kautta tai käyttämällä lisälaitetta "Tiedonsiirto- ja latausasema 09630-10". Tarkat asetukset määritetään automaattisesti.