Pico NVH Standard -diagnostiikkasarja (kantolaukussa) PQ129

Pico Technologyin PicoDiagnostics NVH Kit tarjoaa kustannustehokkaan ratkaisun nykypäivän tekniikoiden moniin NVH-ongelmiin. Se tarjoaa reaaliaikaisen diagnostiikan tekniikalle joko pylväsdiagrammina, taajuuskaaviona, 3D-taajuuskaaviona, RPM-järjestysnäkymänä tai tienopeusnäkymänä. Mahdollisuus aloittaa tallennus ennen ajosuorituksen alkua ja toistaa tallennus analysointia varten palatessasi ja varmistaa, että kuljettajan huomio pysyy tiessä. Tallennusten tallentaminen on helppoa, tiedostot tallennetaan kannettavan tietokoneen kiintolevylle.

PicoDiagnostics NVH -pakkaus hyödyntää PicoScope 4000 -sarjan automaattista oskilloskooppia ja sisältää kaiken tarvittavan (J2534 Scan Tool tai VCI ei sisälly).

Lisää tarjouspyyntöön
kpl
Lisätty tarjouspyyntöön!
Koriin lisäys epäonnistui.
Merkki Pico

Kustannustehokas työkalu reaaliaikaiseen NVH-diagnoosiin

Sisältää kaksi 3-akselista kiihtyvyysanturia ja mikrofonin
Koko näytön korkearesoluutioiset tulokset esitetään selkeästi ja tarkasti
Ei vaadi ulkoista muistia – tallentaa suoraan kannettavalle tai PC:lle
Tallenna jopa 500 sekuntia dataa
Automaattinen analyysi
Havaitsee useita ajoneuvon tärinöitä
Asiakasraporttitoiminto
Liitetään Automotive PicoScope® -laitteeseen (myydään erikseen)

Huomaa: Pico Technologyn NVH-sarja toimii vain Automotive PicoScope -laitteiden kanssa, ja se vaatii avausavaimen, jotta PicoScope voi toimia NVH-ohjelmiston kanssa. Kun olet saanut NVH-sarjan, noudata sarjan ohjeita saadaksesi yksilöllisen avaimesi. Tämä avausavain on rajoitettu yhteen PicoScope Automotive -kiikaritähtäimeen, eikä sitä voi siirtää. Tuetut PicoScope-mallit ovat 4425, 4225, 4423, 4223. RPM-tiedot voidaan ottaa J2534-skannaustyökalusta tai VCI:stä (ei sisälly).