Vaihteiston huoltolaite ATX 280 1010320084XX

Täysin automaattinen Mahle ATX 280 huoltolaite automaattivaihteistojen öljynvaihtoon. Henkilö- ja pakettiauto korjaamoille.

Uusi Suomenkielinen käyttöliittymä 7" kosketusnäytöllä.

Huipputarkka öljynvaihto, kahden pulssisuhteella ohjatun pumpun, erillisten öljypiirien ja automaattisen puhdistusprosessin ansiosta. Sisään- ja uloslähtevän öljyn paineen mittaus, sopeutus, ja virtaussuunnan tunnistus.

Sisältää adapterisarja Basic 1 Adapterit 1-17

Lisää tarjouspyyntöön
kpl
Lisätty tarjouspyyntöön!
Koriin lisäys epäonnistui.

Ajoneuvotietopankki kuvineen ja ohjeineen oikean öljylaadun, täyttömäärän ja adapterien valintaan. Mukana myös alkuperäisen öljyn tilausnumerot.
Erittäin helppokäyttöinen suomenkielinen ohjelmisto ja lähes 100%:n vaihtotarkkuus. Öljytyypin pääsee helposti vaihtamaan irrotettavien säiliöiden ansiosta. Metallinen suodatin mahdollistaa tarkan öljynvaihdon ja erittäin pienen hukkaöljymäärän sekä estää öljyjen sekoittumisen. Ei vaihdettavia paperisuodattimia. Erittäin pieni (~1.0 l) öljyhävikki öljytyypin vaihdon jälkeen.

Öljytyypin analysointi lisäsäiliötä hyödyntäen jos käytetään öljytyyppiä jota ei löydy tietokannasta.

Öljynvaihto myös mittatikun kautta. 2 pulssisuhdeohjattua 0-100 % pumppua, pumppujen virtausteho 10 l/min, vanha öljy ja uusi öljy. Mukana Adapterisarja Basic 1 jossa kattavasti adaptereita.

Merkki Mahle
Koko (L x S x K) 750 x 750 x 1200 mm
Näyttö Iso Lcd 7" Kosketusnäyttö
Säiliön tilavuus 25 l
Kokonaispaino 65 Kg

Adapteriletkusarja Basic 1 18 kpl erilaista sovituskappaletta. Web datatietokanta, josta ensimmäinen vuosi sisältyy laitteen hintaan