BPS-TWIN 13.0-RSE SVP410116PAKETTI

Suomen lainsäädännön mukaisella laskentaohjelmistolla (Dymatic) varustettu kokonaisuus. Kuumasinkitty jaettu 13 tonnin telasto kuiluasennukseen, pyöröhitsatut telat, testausleveys 800 – 2 800 mm, telahalkaisija 205 mm, takatela 40 mm kohotettuna. Testausnopeus 2,6 km/h, moottoriteho 2 x 7,5 kW,  jarrutusteho 32 kN. Lisävarusteena saatavissa myös 9kW moottorit.

Testiakselimassa 12 t 50 %:n jarrusuhteella, IP 65 -roiskevesisuojattu sähkökytkentäkaappi päävirtakytkimellä, elektroninen DMS-mittajärjestelmä. Manuaali- ja automatiikkakäyttö suojatoiminnoilla.

Mukana paketissa on:

- Jaettu telasto 13 tonnin akselimassalle

- Manuaali- ja automatiikkakäyttö suojatoiminnoilla, moottorinsuojareleet.

- 50 metrin kantamalla varustettu kaukokäyttölaite

- Vaakasarjat molempiin telastoihin

- Dymatic laskentaohjelmisto, 7 radiopaineanturia ja latauasemat.

- Valukasetti vaaka-asennusta varten.

Lisäksi tarvitaan tietokone laskentaohjelmaa varten, ja halutunlainen kuormituslaitteisto. Valitse tarvikkeet lisävarusteista.

Varustettavissa lisäksi analogisella näytöllä, LED näytöllä tai TV näytöllä PC versiona.

 

Laitteisto voidaan varustaa myös nelivetoautomatiikalla monikäyttökorjaamoihin / katsastukseen. Sherpan patentoima nelivetoautomatiikka tunnistaa nelivedon ja pyörittää pyöriä vastakkaisiin suuntiin. Samalla se mittaa yhtä aikaa jarruvoimat eri suuntiin pyöriviltä pyöriltä.

Dymatic on raskaan ajoneuvokaluston tietokoneperusteinen jarruntestausjärjestelmä paineilmajarrujen sovitusmittaukseen. Järjestelmä soveltuu erilaisten ajoneuvojen testaukseen normaaleista kuorma-autoista perävaunuihin; vaatimuksena on kuitenkin mittausulosottojen olemassaolo. Laitteisto on tarkoitettu kaikenmerkkisten kuorma-autojen jarrusovituksiin ja autokohtaiset tiedot on aina saatavana auton asiapapereista tai teknisistä julkaisuista.

 


Lisätiedot asentamisesta, ja eri laitevariaatiot saat myynnistämme.

Lisää tarjouspyyntöön
kpl
Lisätty tarjouspyyntöön!
Koriin lisäys epäonnistui.

Jarrudynamometri BPS-TWIN 13.0-RSE. IP 65 -roiskevesisuojattu sähkökytkentäkaappi päävirtakytkimellä, elektroninen DMS-mittajärjestelmä. Manuaali- ja automatiikkakäyttö suojatoiminnoilla.

Merkki Sherpa
Telasto Kuumasinkitty
Akselimassa 13 t
Testausleveys 800 - 2800 mm
Testausnopeus 2.6 km/h
Telahalkaisija 205 mm
Takatela 40 mm kohotettuna mm
Testiakselimassa (50 %:n jarrusuhteella). 12
Jarrutusteho 32 kN
Moottoriteho 2 x 7.5 kW
Sähköliitäntä 3 x 400 V / 50 Hz / 32 A