Testirata henkilöautot 4 tonnia SVP205020PAKETTI

Suomen vaativiin olosuhteisiin räätälöity Sherpa DiPro - testirata korjaamo- oppilaitos ja katsastuskäyttöön. Mukana 2 x 5kw käyttömoottorit, joilla kokoonpanon akselimassa on 4000kg yliajoltaan, mittaus 4000kg 50% jarrutusteholla. Rullat ovat kuumasinkityt, pyöröhitsatusta teräksestä valmistettu, joista terävät piikit on hiottu pois. Nelivetoautomatiikka (patented by Sherpa), sekä manuaalikäyttö, jolla myös vastakkaisesta ajosuunnasta mittaus on mahdollista.

Sherpan patentoima nelivetoautomatiikka tunnistaa nelivedon ja pyörittää pyöriä vastakkaisiin suuntiin. Samalla se mittaa yhtä aikaa jarruvoimat eri suuntiin pyöriviltä pyöriltä. Sherpa on patentoinut myös sähköisten seisontajarrujen testaukseen menetelmän, joka mahdollistaa myös iskumaisesti toimivien sähköisten seisontajarrujen vaivattoman testauksen.

Vahvistettu iskunvaimennintesteri katsastuskäyttöön. Maksimi testauspaino 2600kg. 3 näyttökenttää, vasen ja oikea jarruvoima sekä eroprosentti, vaimenninarvot Boge- (mm) ja Eusama-arvoina (%) Mukana lisäksi teloilta poisajoaputoiminto ja 12m kantamalla varustettu kaukokäyttölaite.

Vaatii myös jonkun näyttövaihoehdoista, analogisen näytön, LED näytön tai TV näytön PC versiona. Näyttövaihtoehdon voit valita testiradan lisäksi lisävarusteista.


Lisätiedot asentamisesta ja eri laitevariaatiot, saat myynnistämme.

Lisää tarjouspyyntöön
kpl
Lisätty tarjouspyyntöön!
Koriin lisäys epäonnistui.

Henkilöautojen testirata 800-2200mm. Elektroninen DMS-mittajärjestelmä. Manuaali- ja automatiikkakäyttö suojatoiminnoilla, testausohjelma sähköisille seisontajarruille. Sherpan patentoima nelivetoautomatiikka. Kitkakerroin kuiva 0.9 ja märkä 0.8. Teloilta poisajoapu, lähdettäessä teloita ennen moottorien käynnistymistä käynnistetään telat taaksepäin. Vaimennintesteri Boge-periaatteella. Muut variaatiot tai lisävarusteet, kysy myynnistä. Pienikokoinen seinälle sijoitettava sähkökytkentäkaappi.

Merkki Sherpa
Koko (K x L x P) 280 x 2320 x 1480 cm
Testausleveys 800-2200
Testausnopeus 5 km/h
Telahalkaisija 205 mm
Testiakselimassa (50 %:n jarrusuhteella). 4.0
4x4 mittaus Sherpan patentoima nelivetoautomatiikka
Sähköinen seisontajarru mittaus Testausohjelma sähköisille seisontajarruille
Jarrutusteho 0-12 kN
Testaussuunnan vaihto Kyllä
Vaimennin testeri Sherpa STP- 3.5-ME, vahvistettu, 2600 kg. vaimenninarvot Boge- (mm) ja Eusama-arvoina (%)
Kaukokäyttö Kyllä
Moottoriteho 2 x 5 kW
Sähköliitäntä 3 x 400 V / 50 Hz / 20 A hidas