ACX 450 R1234yf Täysautomaattinen ilmastointihuoltolaite 1010350382XX

7" kosketusvärinäyttö, Suomenkielinen käyttövalikko. Hybridi ja sähköautovalmis sisäisen huuhtelupiirin ja POE öljysäiliön ansiosta. Automaattiset toiminnot, kylmäaineen talteenotto jopa 95%. Kylmäainesäiliö 20 l, elektroniset vaa'at kylmäaineelle sekä uudelle ja vanhalle öljylle. Ei manuaalisia venttiileitä. Letkupituus 4,5 m. Langaton tulostus Windows PC:n kautta.

Tilaa tuote kirjautumalla verkkokauppaan tai lisäämällä tuote tarjouspyyntöön!

Kirjautumistunnukset verkkokauppaan voit tilata kätevästi tätä linkkiä painamalla.

 

 

 

Lisää tarjouspyyntöön
kpl
Lisätty tarjouspyyntöön!
Koriin lisäys epäonnistui.

Sisältää hybridiajoneuvojen ja sähköajoneuvojen POE öljyn lisäyksen sekä letkujen huuhtelun, oma vaihdettava öljysäiliö.

Suomenkielinen käyttövalikko. Automaattiset toiminnot kylmäaineen talteenotto jopa 95%, alipaineistus loppupaine 0,02 mbar, tiiveystesti, öljyn erotus ja lisäys, väriaineen lisäys sekä kylmäaineen täyttö. Kylmäainesäiliö 20 l, elektroniset vaa'at kylmäaineelle sekä uudelle ja vanhalle öljylle. Ei manuaalisia venttiileitä. Merkki- ja mallikohtainen tietopankki. Letkupituus 4,5 m. jatkettavissa 7,5m. 7" kosketusvärinäyttö. Sisältää hybridiajoneuvojen ja sähköajoneuvojen POE öljyn lisäyksen sekä letkujen huuhtelun, oma vaihdettava öljysäiliö. Kylmäaineanalysaattori lisävarusteena. Muunnettavissa R513a kylmäaineelle lisävarusteena saatavalla sarjalla. Langaton tulostus Windows PC:n kautta. Tulostusmahdollisuus myös sähköpostilla. Lämpökirjoitin lisävarusteena.

Merkki MAHLE
Letkupituus 4,5 jatkettavissa 7,5 m
Kirjoitin Lisävaruste
Kieli Suomi
Automaattiset toiminnot kylmäaineen talteenotto jopa 95%, alipaineistus loppupaine 0,02 mbar, tiiveystesti, öljyn erotus ja lisäys, väriaineen lisäys sekä kylmäaineen täyttö.
Kylmäainesäiliö 20 L
Ohjelmisto Merkki- ja mallikohtainen tietopankki. Langaton tulostus Windows PC:n kautta. Tulostusmahdollisuus myös sähköpostilla.