Suuttimen- ja tiivisterenkaan irroitus työkalusarja - PSA DV6 60385405

Täydentävä sarja CR-suuttimen irrotukseen, puhdistukseen ja tiivisterenkaan sekä holkin vaihtoon PSA DV6 moottoreissa. Sarjaa voidaan käyttää myös manuaalisesti 8 kg liukuvasaran kanssa, jossa on M18x1,5 kierre (tuoteno. 4928). Sarjaan sisältyy : Ulosvetoadapteri Bosch, Siemens ja Denso CR-suuttimille , 25 puuvillapuikkoa öljyn ja lian poistamiseen , Puhdistuskalvain liima- ja karstajäämien poistamiseen , Painintyökalu suutinholkin ja tiivisterenkaan asennukseen , 4 suutinholkkia ja tiivisteliimaa. Soveltuu PSA DV6-moottoreille.

Lisää tarjouspyyntöön
kpl
Lisätty tarjouspyyntöön!
Koriin lisäys epäonnistui.

Täydentävä sarja CR-suuttimen irroitukseen, puhdistukseen ja tiivisterenkaan sekä holkin vaihtoon PSA DV6 moottoreissa. Suositeltavaa käyttää yhdessä yleismallisen hydraulisen suuttimen irroitussarjan (tuoteno.60385445) kanssa. Sarjaa voidaan käyttää myös manuaalisesti 8 kg liukuvasaran kanssa, jossa on M18x1,5 kierre (tuoteno. 4928).

Merkki Pichler Werkzeug
Diesel järjestelmä CR suuttimet

Ulosvetoadapteri Bosch, Siemens ja Denso CR-suuttimille , 25 puuvillapuikkoa öljyn ja lian poistamiseen , Puhdistuskalvain liima-
ja karstajäämien poistamiseen , Painintyökalu suutin holkin ja tiivisterenkaan asennukseen , 4 suutinholkkia ja tiivisteliimaa.

Soveltuu PSA DV6-moottoreille.

Ulosvetoadapteri Bosch, Siemens ja Denso CR-suuttimille , 25 puuvillapuikkoa öljyn ja lian poistamiseen , Puhdistuskalvain liima- ja karstajäämien poistamiseen , Painintyökalu suutin holkin ja tiivisterenkaan asennukseen , 4 suutinholkkia ja tiivisteliimaa. Soveltuu PSA DV6-moottoreille.

Tuoteryhmän muut tuotteet