Nostotyyny 140 x 100 x 60 mm kumikartio, yläpää 100 X 60 sähkö- ja hybridiautoille EV-060.IDT

EV-060.IDT-kumityyny on suunniteltu Dacia Spring-, Ford Mach E-, Kia EV6-, Mercedes EQ-sarjan, Opel Mokka E-, Volvo C40-, VW ID-sarjan ja monien muiden sähkö- ja hybridiautojen nostamiseen. Sen vankka jalusta ja suorakulmainen kartiomainen muoto ylöspäin, varmistavat vakauden sekä optimaalisen kosketuksen auton nostokohtaan.

Erityinen kumityynyn muotoilu varmistaa myös sen, ettei kumityyny vahingoita alustassa olevia osia, kuten koristeita, sähkökomponentteja tai alustan osia tai lähellä olevia nostokohtia. Kumityynyn kontaktipintaan on tehty uraristikko, joka mahdollistaa tyynyn optimaalisen asemoinnin auton nostokohtiin tai nostopisteisiin. Se takaa myös liukumattoman kosketuksen kumityynyn ja auton nostokohdan välillä.

Lisää tarjouspyyntöön
kpl
Lisätty tarjouspyyntöön!
Koriin lisäys epäonnistui.

Sopii ajoneuvoille:

Tesla Model X, Tesla Model S, VW ID, Audi e-tron, Mercedes EQ, Smart #1, BMW iX, Skoda Enyaq iV, Cupra Born, Ford Mach-E, Hyundai Kona, Hyundai Ionic 5, Hyundai Ionic 6, Porsche Taycan, Kia EV6, Mini Cooper SE, MG 4, MG5, MG ZS, MG EHS, MG Marvel R, Nissan Ariya, Renault Megane E-Tech, Renault Zoe, Honda e, Volvo C40, Dacia Spring, Opel Mokka E, Citroen E-C4.

Merkki Böck GmbH
Paino 0.65 Kg

Koko a = 140 x 100 mm
Koko b = 100 x 60 mm
Mitta h = 60 mm

Tuoteryhmän muut tuotteet