Julkaistu: 22.06.2022
Diagno koulutustilat

Huoltomekaanikkoja Uudellemaalle ja Pohjois-Pohjanmaalle

Haemme Diagno Finland Oy:n palvelukseen Uudenmaan ja Pohjois-Pohjanmaan alueille vakituiseen työsuhteeseen HUOLTOMEKAANIKKOJA paineilmakompressorihuoltoon ja sähkö- / elektroniikkahuoltoon

Työtehtäviin kuuluu autokorjaamoalan laitteiden korjaukset, asennukset ja tarkastukset, sekä huollot ja kalibroinnit. Päävaatimuksena on erilaisten mekaanisten/sähköisten laitteiden korjaus- ja asennustaidot. Sähkö-, pneumatiikka- ja hydraulijärjestelmien toiminnan ja piirustusten ymmärtäminen katsotaan eduksi.

Työtehtävät suoritetaan pääasiassa asiakkaiden tiloissa. Kiinteä huoltopisteemme sijaitsee konsernimme alueellisten toimipaikkojen yhteisissä toimitiloissa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • teknistä koulutusta ja / tai soveltuvaa aiempaa työkokemusta
  • kykyä hahmottaa laitteiden toimintaa ja vikatilanteita
  • reipasta asennetta
  • kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja oma-aloitteellisuutta
  • matkustusvalmiutta ja ajokorttia

Tarjoamme monipuolisen liikkuvan työn, hyvät työvälineet, huoltoauton ja mahdollisuuden kehittyä hyvässä organisaatiossa. Työn aloitusajankohta on mahdollisimman pian.

Jos epäilet osaamisesi riittävyyttä, älä huoli! Mikäli vain kiinnostusta ja motivaatiota alalle löytyy, me koulutamme sinusta osaajan.
Mahdollisuus myös kouluttautua oppisopimuskoulutuksella.

Lisätietoja tehtävästä antaa operatiivinen johtaja Risto Pöykkö, risto.poykko@diagno.fi tai p. 040 580 6828.

Mikäli kiinnostuit, lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen sekä CV viimeistään 31.8.2022 sähköpostitse osoitteella risto.poykko@diagno.fi. Paikat täytetään heti, kun sopiva hakija löytyy.