Julkaistu: 20.09.2023
John bean diagno

John Bean Diagno Finland Oy:n korjaamolaitevalikoimaan

John Bean® ja Diagno Finland Oy aloittaneet yhteistyön, joka kattaa John Bean, Sun ja Cartec – tuotemerkkien edustuksen Suomessa.

John Bean on ollut maailman johtava autojen alustan huoltoratkaisujen toimittaja yli 100 vuoden ajan. Yrityksestä tuli osa Snap-on Incorporated -ryhmää vuonna 1996. John Beanin missio on kehittää uusia teknologioita ja tarjota innovatiivisia tuotteita asiakkailleen lisäämällä heidän tuottavuuttaan ja kannattavuuttaan.

3D-mallintamisen mukaisen suuntaustekniikan edelläkävijä tuo tarkkuutta, luotettavuutta ja parannuksia mihin tahansa korjaamoon. John Bean on laajentanut ulottuvuuttaan myös pyörän tasapainotuskoneisiin, renkaanvaihtolaitteisiin, ajoneuvonostimiin sekä ADAS-kalibrointijärjestelmiin

Tämän tason tekeminen monien markkinoiden ensimmäisten teknologioiden ja patentoitujen tuoteratkaisujen kanssa tekee John Beanista autokorjauksen ammattilaisten valinnan. Monet autonvalmistajat ympäri maailmaa luottavat John Bean -tuotteisiin, jotta heidän ajoneuvonsa huolletaan turvallisesti.

Santiago Malbran, Luoteisen Euroopan jakelualueen johtaja kertoo olevansa erityisen innoissaan yhteistyön aloittamisesta ”Olen todella innoissani tästä yhteistyöstä. Tuotteemme ovat erittäin hyvissä käsissä Diagnon kaltaisessa asiantuntijayrityksessä. Hyvä jakeluverkosto ja erinomainen tekninen tuki, valtakunnallinen laitehuolto, sekä johtavat koulutuspalvelut tukevat myyntiä parhaalla mahdollisella tavalla”

Diagno Finland Oy on korjaamopalveluiden edelläkävijä. Tarjontaan kuuluvat korjaamolaitteiden myynti, korjaamon suunnittelupalvelut, autotekniikan ja diagnostiikan koulutuspalvelut sekä valtakunnallinen korjaamolaitemyynti ja -huolto. Espoossa sijaitsevan päätoimipisteen lisäksi Diagno palvelee asiakkaitaan valtakunnallisesti kahdeksalta paikkakunnalta. ”Diagno toimii alan johtavien kumppaneiden kanssa tuottaakseen autoalalle parhaita tuotteita ja palveluita. Yhteistyö John Beanin kanssa laajentaa Diagnon tuotevalikoimaa merkittävästi rengashuoltolaitteiden ja pyöränsuuntauslaitteiden osalta”, toteaa Diagno Finland Oy:n toimitusjohtaja Juha Seppälä.

Diagno Finland Oy on osa Mercantile-konsernia. Mercantile on täysin suomalaisomisteinen ja vakaa perheyritys. Yhtiön tärkeintä liiketoimintaa ovat moottoriajoneuvojen varaosien ja lisävarusteiden kokonaispalveluiden tuottaminen Suomessa ja lähialueilla. Yhtiön toiminnan kulmakiviä ovat asiakaskonseptit, luotettava logistiikka, korkealaatuiset tuotteet ja ammattitaitoinen henkilöstö.