John Bean V3300 3D Suuntauslaite Siirreltävä AC400 EEWAEU552B2

V3300 Diagnostinen Pyöränsuuntausjärjestelmä

Työskentele nopeammin ja älykkäämmin John Bean® V3300 Diagnostisen Pyöränsuuntauslaitteen avulla.

V3300 on itsenäinen pyöränsuuntausjärjestelmä, joka hyödyntää edistynyttä teknologiaa ohjatakseen pyöränsuuntausprosessin läpi. John Bean on yhdistänyt nopeimman koskaan tarjotun -kamerajärjestelmän edistyneiden ilmoitusvaroitusten ja älykkään ohjelmiston kanssa vähentääkseen suuntausvirheitä ja samalla lyhentääkseen kokonais työaikaa. Tämä tarkoittaa, että voit suorittaa enemmän suuntauksia pienemmällä määrällä virheitä. V3300 edustaa huippuluokan pyöränsuuntausteknologiaa.

VIRHEIDEN VÄHENTÄMINEN
V3300:n edistynyt ilmoitusjärjestelmä tunnistaa välittömästi kaikki virheet, joita ilmenee suuntausprosessin aikana. Tämä mahdollistaa virheiden välittömän korjaamisen suuntaustoimenpiteiden aikana, olipa kyseessä sitten jousituksen asentovirheet, epätasaiset suuntaustaso tai väljät ripustuksien osat. V3300 poistaa suuntausvirheet ja tehostaa suuntausprosessin kulkua kokonaisuudessaan.

REAALIAIKAINEN TUKI
Tarvitsetko reaaliaikaista tukea? V3300 ei rajoitu vain pyöränsuuntauksen alueelle, vaan tarjoaa myös kriittistä reaaliaikaista tietoa alkuperäisvalmistajilta. Saatu tieto sisältää korjausohjeita, teknisiä palveluilmoituksia, takaisinkutsuja ja TPMS-nollausmenettelyjä. Tämä puolestaan tarkoittaa vähemmän aikaa resurssien etsimiseen, jotta voit suorittaa tehtävän oikein, ja enemmän aikaa keskittyä pyöränsuuntauksen loppuun saattamiseen.

ADAS-INTEGROINTI
ADAS-kalibrointi on lisääntymässä merkittävässä määrissä autokorjaamoilla, jotka suorittavat asiakkaidensa ajoneuvoille suuntaustoimenpiteitä. Tarkka ADAS-kalibrointi voi olla jatkuva tuottavuusongelma sen monimuotoisten menettelyjen ja jatkuvasti muuttuvien alkuperäisvalmistajien kalibrointivaatimusten vuoksi. V3300 tekee tästä tehtävästä helpon tarjoamalla reaaliaikaista tietoa ajoneuvokohtaisista ADAS-menettelyistä. Yhdistämällä V3300 John Bean Tru-Point™ -uudelleenkalibrointijärjestelmään, työohjeiden avulla työprosessi on mahdollisimman sujuva alusta loppuun ilman keskeytyksiä.

Lisää tarjouspyyntöön
kpl
Lisätty tarjouspyyntöön!
Koriin lisäys epäonnistui.

Toimitusisältö:

• Ohjauspyörän lukitsemistyökalu
• Jarrupolkimen painike
• Väritulostin
• Pyöränpysäytyskiilat 2kpl
• 24 tuuman litteänäyttöinen näyttö

Merkki John Bean
Sähköliitäntä 110-240V 50/60Hz
Paino Toimituspaino 247 Kg
Akseliväli cm 201-457
Raideleveys cm 122-244
Renkaan halkaisija cm 48-99

HELPPO JA INTUITIIVINEN TYÖNKULKU
Suunniteltu yhdessä teknikoiden kanssa tarjoamaan kaikki ominaisuudet, joita tarvitset pyörien suuntaukseen, poistamalla tarpeettomat vaiheet selkeällä ja helppokäyttöisellä käyttöliittymällä.

AJOKORKEUDEN MITTAUS
Mittaa ajoneuvon ajokorkeuden oikean säädön takaamiseksi. V3300:ssa on useita ajokorkeuden mittausvaihtoehtoja ajoneuvotyypistä ja valmistajasta riippuen. Poista manuaalinen tietojen syöttäminen, nopeuta mittausta ja paranna tarkkuutta käyttämällä erityisesti suunniteltuja valinnaisia ajokorkeus mittalevyjä.

LOKASUOJIEN KOHTEET
Manuaalista syöttöä ei tarvita, kun käytämme ajokorkeuden Fender Targets -kohteita, joissa on helppo imukuppikiinnitys. Kohdistusmääritykset säätyvät automaattisesti ajokorkeuden mittauksen mukaan.

KOHTEEN KUVAOSOITIN (VIHJE)
Vaihtoehtoisesti Target Imaging Pointer (TIP) mittaa ajokorkeuden tarkemmin kuin manuaalinen mittaus oikeiden kohdistusmääritysten saamiseksi.

AUTOMAATTINEN AJONEUVON KORKEUDEN SEURANTA
Kamerajärjestelmä seuraa ajoneuvon korkeutta, joten sinun ei tarvitse säätää kameroita, kun nostinta liikutetaan. Jatkuva kolmannen kameran kalibrointi tarjoaa tarkat lukemat ja luotettavat kohdistustulokset

VODI TM
Ohjaa mekaanikkoa mittausprosessin läpi ja vähentää aikaa, joka kuluu edestakaisin kävelemiseen ajoneuvosta suuntauslaitteeseen.

TÄYSIN MOBIILI
Lattiakiinnitystä tai pysyvää asennusta ei tarvita. Ainutlaatuinen, taittuva matalaprofiilipalkki ja sisäänrakennetut pyörät: säilytä tai siirrää mittalaitetta korjaamollasi sujuvastio

AC400 PYÖRÄN KIRISTIN
Puristin kiinnittyy renkaaseen rajoitetulla puristusvoimalla koskematta vanteeseen, mikä takaa turvallisen, nopean ja johdonmukaisen asemoinnin ja kiinnityksen joka kerta.

OEM-OHJATUT MENETTELYT
Ohjelmisto tarjoaa valmistajan määrittelemät ja jälkimarkkinoille suosittelemat OEM-menettelyt (mukaan lukien VAG ja MB)