John Bean V2380 Lift 3D Suuntauslaite AC400 EEWAEU545TB6

John Bean® V2380 3D pyöränsuuntauslaite tarjoaa parhaat ominaisuudet suorittaakseen tehokkaita pyöränsuuntauspalveluja.

Jos korjaamossasi tavoitellaan tarkkoja suuntauspalveluita nopeassa tahdissa, John Bean V2380 on suunniteltu suoriutumaan tehtävästä nopeasti ja optimoimaan suuntausprosessi. Työskentele nopeasti ja tarkasti ilman keskeytyksiä tärkeissä suuntaustoimenpiteissä käyttämällä kehittynyttä vian havaitsemisen järjestelmäämme, joka välittömästi hälyttää auton alustarakenteissa mm. jousituksen rasitusongelmista tai muista virheistä.

Älykkäät ominaisuudet, kuten nopea kompensointi ja välittömät virheilmoitukset, mahdollistavat mekaanikoile nopean etenemisen optimoitujen suuntausvaiheiden läpi.

Tuottavuutta lisäävät ominaisuudet, kuten automaattinen kameran seuranta, EZ-Toe ja pyörän pintaan kiinnittyvät AC400-pyöränkiinnittimet, auttavat sinua suorittamaan enemmän suuntauksia korjaamossasi.

Lisää tarjouspyyntöön
kpl
Lisätty tarjouspyyntöön!
Koriin lisäys epäonnistui.

Toimitussisältö

• AC400-pyöräkiinnikkeet
• 2x pyöräkiila
• Ohjauspyörän lukitsin
• Jarrupolkimen painin
• Tulostin

Merkki John Bean
Sähköliitäntä 110-240V 50/60Hz
Akseliväli cm 201-457
Raideleveys cm 122-244
Renkaan halkaisija cm 48-99

NOPEA KOMPENSOINTI JA OPTIMOITU SUUNTAUS
Virtaviivaista työnkulkua nopealla mittauksen kompensoinnilla ja optimoidulla kohdistuksella, joka parantaa tuottavuutta poistamalla tarpeettomat vaiheet kohdistusprosessista.

KEHITTYNYT KÄYTTÖJÄRJESTELMÄ
Kehittynyt ilmoitusjärjestelmä tarjoaa kriittistä tietoa hidastamatta kohdistusprosessia, havaitsee ja kompensoi automaattisesti jousituksen jännitysongelmat tai ympäristövirheet, joka ilmoittaa mekaanikoille huom!. vain tarvittaessa, jotta voidaan antaa lisätietoja korjaavia toimenpiteitä varten.

TARKASTUS-TILA
Löydä nopeasti lisäpalvelumahdollisuuksia kohdistuksen auditointiraporttien avulla. Tämä raportti sisältää raideleveyden, etu- ja taka-aurauksen, kallistuksen, akselivälin, pyörän halkaisijan ja poikkimittojen mittaukset.

AUTOMAATTINEN KAMERAN SEURANTA
Automaattinen kameran seuranta poistaa tarpeen säätää kameroita uudelleen nostimen nostamisen jälkeen, se säilyttää äärimmäisen tarkkuuden ajoneuvoa liikutettaessa.

LISÄOMINAISUUDET

AJOKORKEUS
Poista manuaalinen tietojen syöttäminen, nopeuta mittausta ja paranna tarkkuutta käyttämällä erityisesti suunniteltuja, valinnaisia ajokorkeustavoitteitamme.

LIIKKUVUUSPAKETTI
Lisävarusteena saatavan mobiili-sarjan avulla, poikkipalkki voidaan asentaa vaunuun jolloin järjestelmää voidaan siirtää vapaasti ja pois tieltä tarpeen mukaan.

AC100-PURISTIMET
Nopea ja helppokäyttöinen ja itsekeskittyvä muotoilu, kaksipuoliset kynnet tarjoavat luotettavan kiinnityksen jopa napasuojien yli.

AC100-puristimet
• VIN-skanneri
• Liikkuvuuspaketti
• Pikakiinnityssarja
• 4" jatkosarja
• 2" pyörännavan jatke