John Bean V2100 Tilt 3D Suuntauslaite AC100 EEWAEU541G1

Pieneen työtilaan soveltuva edistyksellinen pyöränsuuntauslaite. Käyttöyksikkö on integroitu pylvääseen puomirakenteen kanssa. Tablettia voidaan käytttä toissijaisena näyttönä, joka varmistaa laitteen joustavan käytön. Laite on helppo päivittää verkkoyhteyden avulla. Tämä takaa laitteen viimeisimpien tietojen ylläpidon.

Älykkäät ominaisuudet, moottoroitu puomin kääntö, mahdollistavat teknikkojen nopean etenemisen optimoiduissa suuntausvaiheissa.

Tuottavuutta lisäävät ominaisuudet, kuten automaattinen kameraseuranta, EZ-Toe ja yksinoikeudelliset AC100-pyöränpidikkeet, auttavat sinua suorittamaan enemmän pyöränsuuntauksia korjaamossa.

Asennettavissa myös joustavasti ilman pylvästä esim. seinään työpisteen taakse.

Lisää tarjouspyyntöön
kpl
Lisätty tarjouspyyntöön!
Koriin lisäys epäonnistui.

Toimitussisältö

• AC100-puristimet
• 2x pyöräkiila
• Ohjauspyörän lukitsin
• Jarrupolkimen painin
• Tulostin

Merkki John Bean
Vanteen halkaisija 11-22 "
Sähköliitäntä 110-240V 50/60Hz
Akseliväli cm 201-457
Raideleveys cm 122-244

NOPEA KOMPENSOINTI JA OPTIMOITU KOHDISTUS
Virtaviivaista työnkulkua nopealla mittauksen kompensoinnilla ja optimoidulla kohdistuksella, joka parantaa tuottavuutta poistamalla tarpeettomat vaiheet kohdistusprosessista

KEHITTYNYT ILMOITUSJÄRJESTELMÄ
Kehittynyt ilmoitusjärjestelmä tarjoaa kriittisiä tietoja hidastamatta kohdistusprosessia, havaitsee ja kompensoi automaattisesti jousituksen jännitysongelmat tai ympäristövirheet ja ilmoittaa mekaanikolle huom!. vain tarvittaessa, jotta voidaan antaa lisätietoja korjaavia toimenpiteitä varten.

VODI™
Ainutlaatuinen ajoneuvon suunnan ilmaisin (VODI) opastaa mekaanikkoa mittausprosessin läpi, kun näyttö ei ole näkyvissä, yksinkertaisella, helposti seurattavalla punaisella ja vihreällä LED-valokuviolla. Tämä vähentää aikaa, joka kuluu edestakaisin kävelemiseen ajoneuvosta suuntauslaitteeseen.

EZ-AURAUS
Edistyksellisen ohjelmistomme avulla aurauskulma on helppo mitata nopeasti ja tarkasti, jolloin mekaanikot voivat kääntää rattia päästäkseen käsiksi haastaviin säätöpisteisiin ilman ohjauspyörän lukitutsemista.