Workshop pöytä 2250x750 terästaso harmaa C13041520

Tässä asentajan työpisteessä yhdistyvät kestävyys, käytännöllisyys ja toiminnallisuus. Työpisteen kookas 2250 x 750 mm teräspintainen työtaso tarjoaa runsaasti tilaa työskentelyyn. Tason paksuus on 50 mm, mikä takaa sen vankkuuden ja kestävyyden. Voit luottaa siihen, että se kestää jopa 500 kg:n kuorman.

Tason taakse on mahdollista kiinnittää säätöputket ja reikälevy, jotka tarjoavat lisämahdollisuuksia työvälineiden säilytykseen ja organisoimiseen. Lisäksi työpisteeseen sisältyy kaksi kätevää reikälevykaappia, jotka tarjoavat lisäsäilytystilaa pienemmille tarvikkeille. Kummatkin reikälevykaapit voidaan lukita, joka turvaa kaapin sisällön ulkopuolisilta.

Työpisteen alapuolella sijaitsee kaksi lukittavaa metallilaatikostoa, joissa on kummassakin viisi vetolaatikkoa, tarjoten turvallisen ja järjestelmällisen säilytysratkaisun työkaluille ja tarvikkeille. Toisessa laatikostoista on myös lukittavat pyörät, joka mahdollistaa laatikoston siirtämisen vaivattomasti työtason alapuolella tai muihin tarvittaviin paikkoihin korjaamolla. Voit lukita laatikostot tarvittaessa, jolloin varastoidut tavarat pysyvät suojassa.

Työskentelykorkeus on optimoitu mukavuutta ja ergonomiaa ajatellen, sillä se on säädettävissä 850 mm:iin. Tämä auttaa vähentämään rasitusta ja parantamaan työskentelyasentoa.

Tämä asentajan työpiste on ihanteellinen valinta vaativiin työympäristöihin, joissa tarvitaan kestävää ja toiminnallista työtasoa sekä kätevää säilytystilaa.

Lisää tarjouspyyntöön
kpl
Lisätty tarjouspyyntöön!
Koriin lisäys epäonnistui.
Merkki Treston Oy
Koko (L x S x K) 2250 x 750 x 850 mm
Kantavuus max. 750
Kantavuus max. Yksikkö Kg
Muotoilu / sisältö / varusteet RAL-koodi: RAL7035. Väri: Vaaleanharmaa. Rungon materiaali: Pulverimaalattu teräs. Takuu: 5 vuotta