Pyöränsuuntaus

Beissbarth Easy 3D

Beissbarth Easy 3D - nostimeen kiinnitettävä 3D-suuntauslaite

Beissbarth Easy 3D tarjoaa yksinkertaisimman tavan suorittaa pyöränsuuntaus sekä huippunopeasti että huipputarkasti.

Lyhyt valmisteluaika, helppokäyttöisyys ja nopeasti saatavat mitta-arvot. Vanneheiton kompensointi suoritetaan yksinkertaisesti liikuttamalla autoa.

Ajosiltoihin kiinnitettävien huipputarkkojen kamerayksiköiden vuoksi ajoneuvon eteen jää vapaata tilaa esimerkiksi valojen suuntausta tai tutka-/kamerajärjestelmien kalibrointia varten.

Kamerayksiköt on helppo kiinnittää ja irrottaa ajosillasta, jolloin nostimella voidaan tehdä myös muita töitä.

Easy 3D soveltuu henkilöautoille ja pienille hyötyajoneuvoille (< 3,5t) akselivälillä 180 … 340 cm. Lisävarusteena saatavilla suuremmilla takapeileillä akseliväli pitenee 430 cm:iin.

Versioita jokaiseen tarpeeseen

Easy 3D pyöränsuuntauslaitteen saa monenlalisena versiona. Ahtaissa tiloissa helpoin tapa on käyttää kamerayksiköitä pelkästään kannettavan tietokoneen avulla.

Monen ajoneuvovalmistajan suosittama

Easy 3D:n huippuominaisuudet ja tarkkuuden on todennut myös useimmat suuret ajoneuvovalmistajat. Easy 3D:tä suosittavat muun muassa; BMW, Volvo, VW, Audi, Seat, Skoda, Toyota, Lexus ja Opel.

Lataa esite tästä

Katso video Easy 3D:n käytöstä

Magneettikiinnitteiset mittapeilit

Magneettikiinnitteiset mittapeilit kiinnittyvät nopeasti ja luetettavasti pyörän pultteihin. Onko mittäpään kiinnittäminen koskaan ollut näin helppoa ja luotettavaa?

Beissbarth Easy 3D WLAN - ei erillisiä laitevaunuja - tietokone on kaikki mitä tarvitset

Mondolfo Trigon 4 Vision 3D-suuntauslaitemondolfo_trigon.jpg

Asetat heijastimet paikoilleen, valitset auton tiedostosta, työnnät autoa taakse-takaisin, käännät ratista ja keskität: pyöränkulmat on mitattu. Voit jatkaa säädöillä tai todeta auton olevan kunnossa. Voit työskennellä useilla eri tasoilla sillä kamerat voidaan kääntää vastaamaan nostimen korkeusasemaa. Selkeat ohjeet, helppo työskennellä.

Lataa esite tästä

ATT Cura S960 - langaton pyöränsuuntauslaitecura_s960.jpg

Cura S 960 on helppokäyttöinen ja nopea pyöriensuuntauslaite. Looginen ja käyttäjäystävällinen ohjelmisto opastaa testaajaa koko prosessin ajan. Ilman kaapeleita toimiva 8-anturitekniikka mahdollistaa mittauksen auton ympäri (360 º) ja CCD-tekniikalla toteutetut mittapäät takaavat erinomaisen mittatarkkuuden ja toistettavuuden. Suuri ja havainnollinen näyttö hyvä/vihreä - huono/punainen -periaatteella takaa loogisen mitta- ja ohjearvojen vertailun.

Lataa esite tästä