Pakokaasutesterit

AVL-pakokaasuanalysaattorit ovat uudistuneet parin viime vuoden aikana. Niitä käyttävät laajasti johtavat eurooppalaiset katsastusorganisaatiot ja automerkit, kuten esimerkiksi Mercedes-Benz, BMW, Audi ja VW.

Diagno Finland Oy ja AVL ovat yhteistyössä kehittäneet Suomen määräyksiin räätälöidyn ohjelman, joka mahdollistaa laitteen helpon käytön ja nopean testin sekä selkeät tulosteen ja tulosten sähköisen arkistoinnin. Ohjelman asetuksilla testi voidaan sovittaa optimaaliseksi niin katsastusasemille kuin korjaamoillekin.

AVL-analysaattoreiden tunnettu laatu ja vähäinen huollontarve sekä helppo huollettavuus ja edulliset varaosat pitävät käyttökulut alhaisina.

Katso tästä video AVL:n ohjelmistosta.

AVL CDS -pakokaasuanalysaattorit ja dieselsavutustesteritavl_cds.jpg

Lataa tästä esite AVL CDS:stä

AVL CDS 450 on yhdistelmäanalysaattori bensiini- ja dieselajoneuvojen päästömittauksiin. Laite sisältää lisäksi OBD:n Suomen lainsäädännön mukaiseen päästötestiin. OBD:tä voi lisäksi hyödyntää standardin mukaisen OBD-ohjelman käyttöön pakokaasupäästöihin vaikuttavien järjestelmien diagnoosiin. Laite on varustettu isolla näytöllä ja siihen on liitettävissä myös erillinen lisänäyttö tai videotykki VGA ja DVI -liitännällä.

CDS-analysaattorit ovat tarkoitettu pakokaasuanalyysiin eikä niihin voi liittää tai asentaa muita laitteita tai ohjelmistoja.

AVL MDS 450 on yhdistelmäanalysaattori bensiini- ja dieselajoneuvojen päästömittauksiin. Laite sisältää lisäksi OBD:n Suomen lainsäädännön mukaiseen päästötestiin. OBD:tä voi lisäksi hyödyntää standardin mukaisen OBD-ohjelman käyttöön pakokaasupäästöihin vaikuttavien järjestelmien diagnoosiin. Laite on varustettu isolla näytöllä ja siihen on liitettävissä myös erillinen lisänäyttö tai videotykki VGA ja DVI -liitännällä.


AVL MDS - modulaariset monitoimitesterit jokaiseen tarpeeseen

Lataa tästä esite AVL MDS:stä

MDS-analysaattorit ovat modulaarisia korjaamon diagnoosiasemia, joita voidaan laajentaa mm. AVL-diagnoosiohjelmistolla kevyelle ja raskaalle kalustolle, AVL-digitaalioskilloskoopilla ajoneuvo-mittauksiin, AVL HV Safety -korkeajännitetesterillä korkeajänniteajoneuvojen jännite-, jännitteettömyys-, ja eristysvastusmittauksiin. MDS:n tietokone on avoin Windows 7 käyttöjärjestelmällä varustettu PC. Siihen voi asentaa myös muita Windows-ohjelmistoja ja laitteita, kuten esim. Autodata, ESI[tronic], KTS yms.

avl_mds.jpg