Akkuvaraaja modernum smart Pro 12100 120A 8BATT0012PK5M

Modernumin SMART Pro 12100 korjaamolaturi on täydellinen valinta ammattilaisille, jotka tarvitsevat luotettavaa ja tehokasta virtalähdettä akkujen lataamiseen. Tämä laite tarjoaa tasaisen 100 A:n virran ja jopa 120 A:n huippuvirran, joka on enemmän kuin tarpeeksi kaikkiin lataustarpeisiisi.

Yksi Modernumin SMART Pro 12100 korjaamolaturin suurimmista eduista on sen helppokäyttöisyys ja monipuolisuus. Voit helposti säätää sen oikealle akkutyypille tai tarvittavaan virransyöttöasentoon, joten voit olla varma, että akkusi latautuvat optimaalisesti. Lisäksi tässä laturissa on kätevä pikalataustoiminto 14,6 V joka nopeuttaa latausprosessia entisestään.

Modernumin SMART Pro 12100 erottuu joukosta kompaktin ja kevyen rakenteensa ansiosta, mikä tekee siitä helpon sekä käyttää että siirtää paikasta toiseen. Laitteen napaisuus- ja oikosulkusuojauksen ansiosta voit luottaa siihen, että käytät sitä turvallisesti.

Tuotteen mukana toimitetaan tehokkaat hauenleuat ja kaksoiseristetyt kaapelit, jotka tekevät lataamisesta sujuvaa ja luotettavaa. Modernumin SMART Pro 12100 korjaamolaturi on ammattilaisten valinta, joka takaa parhaan suorituskyvyn ja turvallisuuden kaikissa lataustarpeissasi.

Tuotteen Outlet hinta 895,00 € alv0%

Tilaa tuote kirjautumalla verkkokauppaan tai lisäämällä tuote tarjouspyyntöön!

Kirjautumistunnukset verkkokauppaan voit tilata kätevästi tätä linkkiä painamalla.

 

Lisää tarjouspyyntöön
kpl
Lisätty tarjouspyyntöön!
Koriin lisäys epäonnistui.

Tuoteryhmän muut tuotteet