Oskilloskoopit

Valikoimistamme löydät laajan valikoiman oskilloskoopeja sekä niiden käyttöön kattavan koulutustarjonnan ja teknisen tuen.


PicoScope Automotive

Pico

PicoScope on PC-pohjaisten digitaalioskilloskooppien edelläkävijä. Picon oskilloskoopit ja ohjelmistot ovat ajoneuvovalmistajien suosimia. Avoin ja selkeä ohjelmisto, monipuoliset mittaus- ja tallennusmahdollisuudet sekä erinomainen hinta-laatusuhde on vakuuttanut monet oskilloskooppigurut.

Diagnolta saat niin oskilloskoopit kuten myös koulutuksen ja teknisen tuen niiden käyttöön.

Lataa yleisesite tästä

Otsikko

Uusissa malleissa on uusi käyttöliittymä, joka sisältää aikaisempaan versioon nähden mm:

  • Tunnistaa automaattisesti liitetyn mittapään.
  • Plug and play -värikoodattu kytkentä. LED-valo osoittaa selkeästi mikä on kytketty mihinkin.
  • PicoBNC+ mittapään tunnistus, joka myös syöttää jännitteen virtapihdeille. Tällöin ei tarvitse paristoja.
  • Virtapihdit uudistuneet PicoBNC+ tukevaan muotoon.
  • Uudella ohjelmistolla (PS7) varustetuissa laitteissa parannettu yhteyden tarkkuutta.
  • Suurempi sisäinen muisti (512 mb).
  • Lisätty lämpöanturin kytkentämahdollisuus.
  • Suurempi jännitteen syöttöalue +/- 200 V.

PicoScope digitaalioskilloskoopit 2020

PicoScope vanhemmat mallit

Vianetstintään tarvitaan toki muutakin mutta oskilloskooppi on oleellinen osa


PicoScope oskilloskooppisarja muuttaa olemassa olevan PC:si äärimmäisen tarkaksi ja tehokkaaksi vianmäärityslaitteeksi. PC:n ohjelmistoa päivitetään jatkuvasti vastaamaan ajoneuvotekniikan kehitystä, ohjelmiston pysyessä tästäkin huolimatta intuitiivisena ja helppokäyttöisenä. PicoScope on lyömätön lisä diagnoositestauslaitteelle ja tekniselle informaatiolle, sekä henkilökohtaiselle osaamiselle ja kokemuksellesi.

Vianetsinnän puuttuva palanen

Oskilloskoopista on moneksi

PicoScopea voidaan laajentaa erilaisin lisämittavälinein. Painemitta-adapteri WPS 500 laajentaa oskilloskoopin käyttöä tasoille, jotka aiemmin olivat saavuttamattomissa

WPS500-painemitta-adapteri

Sarjoja moneen lähtöön

PicoScopen valikoimista löytyy vaihtoehto jokaiseen tarpeeseen. Mikä parasta, PicoScopen voi laajentaa halutessaa aloittelijan perussarjasta huippuvarustelluksi ammattisarjaksi. Ominaisuudet PicoScopessa eivät lopu kesken!

PicoScope 2- ja 4-kanavaiset sarjat
PicoScope 4-kanavasarjat

Bosch FSA

fsa.jpgFSA on legenda, joka on syntynyt samaan aikaan autosähkön kanssa. FSA sukupolvet ovat vakuuttaneet käyttäjänsä jo usean vuosikymmenen ajan.

FSA 7xx - monipuolinen laaja ajoneuvotesteri

FSA 500 - moottoritesteri langattomalla tiedonsiirrolla


AVL DiScope

scope_1400_mit_messkabel_08_2012.jpgAVL DITEST on merkittävä ajoneuvo-oskilloskooppien valmistaja. Omalla brändillä myytävien oskilloskooppien lisäksi AVL valmistaa mm. VW-konsernin, BMW:n ja MB:n merkkioskilloskoopit.


AVL:n oskilloskooppi on täysin suomenkielinen sekä sisältää selkeät ohjeet mittausten tekoon. Innovatiivisen ohjelmiston käyttö on tehty niin helpoksi, että sitä osaa käyttää vaikkei omaisikaan aiempaa oskilloskooppikokemusta.


AVL DiScopeen on saatavissa myös sytytystulppaan integroituja painetunnistimia moottorin käynninaikaisten puristuspaineiden analysointiin.


Lataa esite tästä