Erikoistyökalut, pientesterit

Sauer-erikoistyökalut

Saksalainen Sauer Werkzeug GmbH valmistaa laajasti autokorjaamoissa tarvittavia erikoistyökaluja. Sauerin valikoimista löytyvät työkalut mm. Common Rail -ruiskutusventtiilien ulosvetoon, katkenneiden henkutulppien irrotukseen, jakopään ajoitukseen ja korjaukseen, pyöränruennan helojen ja lakerien vaihtoon jne.  

mb_651_jakopaatyokalusarja.pngSyksyn 2012 kaivattu uutuus Sauerilta on Mercedes-Benzin OM 651 -dieselmoottorien jakopään työkalusarja. Sen avulla voidaan vaihtaa nokka-akselien ketjupyörät ja jakoketju luotettavasti ilman suuritöisiä purkutöitä.  

Lataa jakopään työkalusarjan MB 651 esite tästä 

Sauer Online-luetteloon tästäLeitenberger-pientesteritlr180_4.jpg

Saksaisen Leitenbergerin valikoimista löytyy katavasti korjaamon pientestereitä ja -laitteita, kuten polttonesteen painemittasarjat, ohivuotomittarit, alipaine- ja painepumput sekä alipaine- ja painemittarit jne.

 

Leitenbergerin Online-luetteloon tästä

 

Smoke Pro - savua tuottava vuodonetsintälaitesmoke_pro_pic_2.jpg


Diagnoositesteri on erinomainen apu modernien ajoneuvojen
vianetsinnässä. Sen avulla valitettavan usein on vaikeaa löytää mekaanisia vikoja, kuten imuvuotoja. Smoke Pro® -savukoneella löydät vuodot nopeasti ja helposti. Savukone soveltuu erinomaisesti mm. imusarja-, pakoputki-, EGR- tai polttonesteen
huohotusjärjestelmien testaukseen.

Smoke Pro® -savukone ei vaadi kalliita erikoisöljyjä. Smoke Pro® -savukoneen toiminta perustuu edullisen mineraaliöljyn ja normaalin korjaamopaineilman käyttöön.

Lataa esite tästä


Lehnert-dieselmittasarjat CR-järjestelmille

Matalapaine- ja paluuvirtausmittasarjat

Lataa esite tästä


Mittajohtosarjalaukku 97-osainenjohtosarjalaukku.jpg

Sisältää ison lajitelman erilaisia liittimiä diagnoosi- ja oskilloskooppikäyttöön. Sekä latta- että pyöreäpäisiä liittimiä niin uros kuin naaraspuolisinakin. Mittapiikkejä ja yhdyspistokkeita. Soveltuu käytettäväksi banaanipistokkeisten johtojen kanssa.

Lataa esite tästäAutomaattivaihteiston huuhtelulaite GL AWG 20

Mercedes Benzin hyväksymä laite automaattivaihteiston huuhteluun ja öljyn täydelliseen vaihtoon. Perusteellinen huuhtelu ja öljyn vaihto puhdistaa kitkapinnat ja kiusalliset vaihtamisnykimiset sekä voiman valityskatkokset poistuvat.

Käytössä useissa MB-merkkikorjamaoissa.  

Lataa GL AWG 20:n esite tästä

Muita tuotteita mm:

  • Break-Out-Boxit ohjainlaitteiden ja johtosarjojen väliin
  • Motometer-puristuspainemittarit
  • Bosch-painemittasalkut bensiini- ja dieselmittauksiin
  • Common Rail -paine- ja paluuvirtausmittasarjat