Diagnoosilaitteet

Boschin diagnoositesterit ovat maailman, ja Suomen, suosituimpia monimerkkitestereitä eikä syyttä! Kattava ohjelmisto koko maailman ajoneuvokantaan, parhain ja kattavin korjausohjejärjestelmä sekä monipuolinen laitevalikoima antaa korjaamolle parhaat mahdollisuudet pärjätä.

Meiltä saat aina laitteiden mukana myös koulutuksen ja teknisen tuen. Tekninen tukemme palvelee testilaiteasiakkaitamme puhelimitse laitteisiin, käyttöön ja ajoneuvon korjaukseen liittyvissä kysymyksissä veloituksetta.

Bosch KTS 560 / 590 - Ohjainlaitediagnoosi ESI[tronic] 2.0:n avulla

kts540.jpg

Bosch KTS Truck - raskaan kaluston diagnoosiin

Bosch DCU 130 - kosketusnäyttö-PC diagnoosi- ja oskilloskooppikäyttöön


Korjaamoinformaatiojärjestelmät

Bosch ESI[tronic] on laajin ja monipuolisin korjaamon monimerkki-informaatiojärjestelmä. Ohjelmistolaajuus on valittavissa tarpeiden mukaisesti.

Lataa tästä esite

Hella Gutmann Solutions diagnoositesterit - kattava monimerkkiratkaisu mahdollisuudella merkkidiagnostikkaan

Nopeutta, tarkkuutta ja luotettavuutta - helppokäyttöisessä paketissa
Aika on rahaa. Tämän tosiasian tietää jokainen nykyaikaisen ajoneuvon sähkö- tai elektroniikkajärjestelmien vianmäärityksen kanssa tekemisissä ollut ammattilainen. Toimittaessa etenkin monimerkkiympäristössä, käytettävien laitteiden toimintojen kattavuus ja helposti saatavilla oleva, luotettava tekninen informaatio määrittää usein tuloksen onnistumisen ja epäonnistumisen välillä.

Hella Gutmann tarjoaa ratkaisun kaikentyppisille, uuden ajoneuvotekniikan asettamien haasteiden parissa toimiville autokorjaamoille. Kaikki diagnoositesterit ovat J2534-1 ja J2534-2 PassThru-yhteensopivia ja ne on mahdollista varustaa DoIP Ethernet adapterilla.

Lataa esite: Hella Gutmann Solutions diagnoositestaus ja mittaustekniikka

Hella Gutmann Data - kattava korjaamoinformaatiojärjestelmä käytettäväksi
sellaisenaan tai osana mega macs diagnoositesteriä

Markkinoiden kattavimpien täysväristen kytkentäkaavioiden lisäksi Hella Gutmann Data kattaa kaikki perinteiset nykyaikaisen autokorjaamon tarpeet
jakohihnojen/-ketjujen vaihto-ohjeista määräaikaishuolto-ohjelmiin ja laaja-alaisiin merkki- ja mallikohtaisiin teknisiin tietoihin. Lisenssivaihtoehtoja on erilaisia - korjaamoinformaatiojärjestelmää voidaan käyttää verkkoselaimen kautta sellaisenaan tai yhdistettynä mega macs diagnoositesterin käyttöliittymään.