Akkuhuolto

Multicharger 1500multichar.jpg

Multicharger varaajaperhe täyttää tiukimmatkin vaatimukset. Multicharger on mm. BMW:n ja Mercedeksen hyväksymä akkuvaraaja ja jännitelähde. Multicharger 1500 tuottaa jopa 100A:n virran. Tehokas varaaja on ehdoton edellytys nykyaikaisen ajoneuvon diagnoosissa ja ohjelmistopäivityksissä.

Lataa tästä esite


Bosch BAT 645 ja BAT 690-akkuvaraajatBAT

Boschin akkuvaraajia löytyy laajalle virtaskaalalle 15 - 90 A:a. Suurin90A:n versio soveltuu hyvin diagnoosiin ja ohjelmapäivityksiin.

Lataa tästä esite


Sepab -akkuvaraajat Smart Pro

Smart Pro -laturisarja kattaa akkuvaraajat max. 30A, 60A ja 120 A. Laturit ovat pääasiassa automaattivaraajia, pienikokoisia ja tehokkaita. 30A varaaja soveltuu yleisvaraajaksi latauskelan kanssa ja 60A ja 120A varaajat tehokkaampina diagnoosiin ja ohjelmistopäivityksiin. 120A varaaja täyttää Mercedeksen kaikki vaatimukset aina Lithium-Ion akkujen varaamiseen saakka. Kokonsa puolesta toimii myös hyvin automyynnin varaajana.

Lataa tästä esite


GYS -akkuvaraaja GYSFLASH 100-12HFGYSFLASH

GYSFLASH 100 akkuvaraaja on tehokas ja edullinen 5 toimintoinen akkuvaraaja. Tehon puolesta soveltuu varaamiseen, ylläpitoon, jännitelähteeksi ja ohjelmistopäivityksiin. Matala korkeus mahdollistaa käytön automyynnissä ja Showroom-tila on lukittavissa. Vakiona 5 m kaapelit.

Lataa tästä esite


Bosch BAT 131 -akkutesteribat131.jpg

Boschin elektronien akkutesteri on turvallinen valinta nykyajoneuvoille ja sen avulla akun kunto voidaan mitata irrottamatta akkua ajoneuvon sähköjärjestelmästä. BAT 131 sisältää myös tulostimen, millä saadaan selkeä suomenkielinen tuloste akun kunnosta.

Lataa tästä esite