Julkaistu: 26.04.2022
Taitaja   mästare 2022

Taitaja - mästare 2022

YHTEISTYÖSSÄ Diagno Finland Oy Ammattitaidon SM-kilpailut kisataan Porissa 16.-19.5.2022. #taitaja2022 #työniloa

Diagnon tekniset asiantuntijat tekevät yhteistyössä järjestäjän kanssa autotekniset tehtävät osallistujille. Käytännössä tehtävä sisältää todellisen tilanteen, jossa autoon on tehty vikatilanne todellista vikatilannetta simuloiden.

Diagnon asiantuntijat seuraavat vierestä osallistujan tekemiä toimenpiteitä ja he toimivat autoteknisien tehtävien tuomareina.

Työelämä ja työelämän työnantajien yhteistyö, alan oppilaitoksien kanssa, on nykypäivänä noussut yhä tärkeämmäksi näkökulmaksi koulusta työelämään siirryttäessä. Tässä siirtymävaiheessa Diagno haluaa olla edistämässä autoalan osaamisen kehittymistä. Diagno on toiminut Taitaja-kumppanina vuodesta 2008 alkaen.