Oskilloskoopit

Valikoimistamme löydät laajan valikoiman oskilloskoopeja sekä niiden käyttöön kattavan koulutustarjonnan ja teknisen tuen.


PicoScope Automotive Pico

PicoScope on PC-pohjaisten digitaalioskilloskooppien edelläkävijä. Picon oskilloskoopit ja ohjelmistot ovat ajoneuvovalmistajien suosimia. Avoin ja selkeä ohjelmisto, monipuoliset mittaus- ja tallennusmahdollisuudet sekä erinomainen hinta-laatusuhde on vakuuttanut monet oskilloskooppigurut.

Diagnolta saat niin oskilloskoopit kuten myös koulutuksen ja teknisen tuen niiden käyttöön.

Lataa yleisesite tästä


Vianetstintään tarvitaan toki muutakin mutta oskilloskooppi on oleellinen osa

PicoScope oskilloskooppisarja muuttaa olemassa olevan PC:si äärimmäisen tarkaksi ja tehokkaaksi vianmäärityslaitteeksi. PC:n ohjelmistoa päivitetään jatkuvasti vastaamaan ajoneuvotekniikan kehitystä, ohjelmiston pysyessä tästäkin huolimatta intuitiivisena ja helppokäyttöisenä. PicoScope on lyömätön lisä diagnoositestauslaitteelle ja tekniselle informaatiolle, sekä henkilökohtaiselle osaamiselle ja kokemuksellesi.

Vianetsinnän puuttuva palanen

Oskilloskoopista on moneksi

PicoScopea voidaan laajentaa erilaisin lisämittavälinein. Painemitta-adapteri WPS 500 laajentaa oskilloskoopin käyttöä tasoille, jotka aiemmin olivat saavuttamattomissa

WPS500-painemitta-adapteri

Sarjoja moneen lähtöön

PicoScopen valikoimista löytyy vaihtoehto jokaiseen tarpeeseen. Mikä parasta, PicoScopen voi laajentaa halutessaa aloittelijan perussarjasta huippuvarustelluksi ammattisarjaksi. Ominaisuudet PicoScopessa eivät lopu kesken!

PicoScope 2- ja 4-kanavaiset sarjat
PicoScope 4-kanavasarjat

Bosch FSAfsa.jpg

FSA on legenda, joka on syntynyt samaan aikaan autosähkön kanssa. FSA sukupolvet ovat vakuuttaneet käyttäjänsä jo usean vuosikymmenen ajan.

FSA 7xx - monipuolinen laaja ajoneuvotesteri

FSA 500 - moottoritesteri langattomalla tiedonsiirrolla


AVL DiScopescope_1400_mit_messkabel_08_2012.jpg

AVL DITEST on merkittävä ajoneuvo-oskilloskooppien valmistaja. Omalla brändillä myytävien oskilloskooppien lisäksi AVL valmistaa mm. VW-konsernin, BMW:n ja MB:n merkkioskilloskoopit.

AVL:n oskilloskooppi on täysin suomenkielinen sekä sisältää selkeät ohjeet mittausten tekoon. Innovatiivisen ohjelmiston käyttö on tehty niin helpoksi, että sitä osaa käyttää vaikkei omaisikaan aiempaa oskilloskooppikokemusta.

AVL DiScopeen on saatavissa myös sytytystulppaan integroituja painetunnistimia moottorin käynninaikaisten puristuspaineiden analysointiin.

Lataa esite tästä