Kuljettajan tukijärjestelmät (ADAS)

2010-luvulla rajusti myös alemman keskiluokan ajoneuvoissa yleistyneet kuljettajan tukijärjestelmät asettavat riippumattomalle korjaamolle uusia haasteita niin osaamisen, kuin laitekannankin suhteen. Esimerkkejä tällaisista järjestelmistä ovat adaptiivinen vakionopeudensäätö (ACC), kaista-avustin (LDW), kaistallapitoavustin (LKA), autonominen hätäjarrutus (AEB) ja kuolleen kulman avustin (BSD).

Kuljettajan tukijärjestelmät käyttävät hyväkseen järjestelmästä riippuen eripuolille ajoneuvoa sijoitettuja kamera-, tutka,- LiDAR- ja ultraäänitunnistimia, jotka vaativat usein kalibroinnin määrättyjen huolto- ja korjaustöiden jälkeen. Tällaisia töitä voivat tunnistintyypistä ja järjestelmästä riippuen olla esimerkiksi nelipyöräsuuntaus ja muut alustageometriaan muutokset, komponentin irrotus ja asennus, sekä tuulilasin vaihto. Erilaiset järjestelmät vaativat erilaisia kalibrointimenetelmiä ja niihin käytettäviä erikoistyökaluja.

Hella Gutmann CSC-Tool - äärimmäisen kattava universaali ratkaisu erityyppisten kuljettajan tukijärjestelmien kalibrointiin

Hella Gutmann tarjoaa kattavan, universaalin ja jatkuvasti täydentyvän ratkaisun kaikkien yleisimpien kuljettajan tukijärjestelmien kalibrointiin. Järjestelmällä on mahdollista suorittaa lähes kaikkien etututkien ja -kameroiden, peruutuskameroiden ja TopView kameroiden kalibrointityöt sekä staattisesti, että dynaamisesti - kumpaa menetelmää valmistaja sitten käyttääkään. CSC-Tool on räätälöitävissä laajasti kunkin korjaamon tarpeiden mukaisesti. Se toimii yhdessä mega macs diagnoositesterin kanssa, joka sisältää laajan kuljettajan tukitoimintoihin suunnatun toimintokirjon lisäksi valmistajan step-by-step ohjeet erilaisiin kalibrointitöihin.

Lataa esite Hella Gutmann CSC-Tool

Lataa esite Hella Gutmann CSC-Tool: Lisäosat etukameroiden ja -tutkien kalibrointiin

Lataa esite Hella Gutmann CSC-Tool: Uudet etukameroiden kalibrointipaneelit

Lataa esite Hella Gutmann CSC-Tool: TopView ja peruutuskameroiden kalibrointisarjat

Ajankohtaisia kysymyksiä ja vastauksia ADAS-kalibrointeihin liittyen (esim. pyöränsuuntauksen ja alustageometrian rooli, eri valmistajien laitteistoiden yhdisteleminen keskenään, tilavaatimukset)

Johdanto ADAS-kalibrointeihin, tarvittavat laitteistot eri töihin

HellaGutmann CSC - kattavuus ja lisäosat eri ADAS-järjestelmiin

Kattavuuslista merkki ja mallikohtaisesti - etukamerat

Kattavuuslista merkki ja mallikohtaisesti - tutkajärjestelmät

Kattavuus listamerkki ja mallikohtaisesti - peruutuskamerat

Kattavuuslista merkki ja mallikohtaisesti - ympäristökamerat

Tarjoamme myös eritasoista koulutusta kuljettajan tukijärjestelmiin!