Ilmastointihuolto

Boschin ilmastointihuoltolaitteet ACS 752, 652, 611, 511, 810 ja 661

  • ACS 752 ja ACS 652: Täydellinen täysautomaattinen ilmastoinnin huoltolaite ilman manuaalisia venttiileitä, sopii myös hybridi- ja sähköautoihin
  • ACS 611 ja ACS 511: Täysautomaattinen ilmastointihuoltolaite
  • ACS 810: Automaattinen ilmastointihuoltolaite raskaalle kalustolle, suuri sisäinen säiliö (35 kg), tehokas pumppu nopeaan kylmäaineen täyttöön
  • ACS 661: Täysautomaattinen ilmastointihuoltolaite R-1234yf-järjestelmille

Tutustu tarkemmin Boschin ilmastointilaitteisiin lataamalla tuote-esite.

Lataa esite Bosch ilmastointilaitteet.

AVL ADS 120

AVL ADS 120 R134a & R1234yf

AVL ADS 120 on täysautomaattinen huippulaite ammattilaisille, jotka haluavat selviytyä ilmastointilaitehuollosta nopeasti ja luotettavasti. Diagnostiikkatoiminto määrittää kylmäainepiirin kunnon ja jäähdytystehon.

Laitteen käyttö on helppoa opastavan suomenkielisen käyttövalikon ja 4,3-tuumaisen kosketusvärinäytön avulla.

ADS 120 R134a on helposti päivitettävissä myös uudelle R1234yf-kylmäaineella ja se voidaan varustaa kylmäaineanalyysillä.

Laitteessa on vakiona pitkät 4,5 metrin huoltoletkut ja Eco Protect -huoltoliittimet. Eco Protect -huoltoliittimet varmistavat, että kylmäainepiiri ei jää vuotamaan ja varmistaa kylmäaineen tarkan talteenoton.

Lataa esite AVL ADS 120 R134a

Lataa esite AVL ADS 120 R1234yf

AVL ADS 130

AVL ADS 130 R134a & R1234yf

AVL ADS 130 on täysautomaattinen huippulaite ammattilaisille, jotka haluavat selviytyä ilmastointilaitehuollosta nopeasti ja luotettavasti. Diagnostiikkatoiminto määrittää kylmäainepiirin kunnon ja jäähdytystehon.

Laitteen käyttö on helppoa opastavan suomenkielisen käyttövalikon ja 15-tuumaisen kosketusvärinäytön avulla.

ADS 130 R134a on helposti päivitettävissä myös uudelle R1234yf-kylmäaineella ja se voidaan varustaa kylmäaineanalyysillä.

Laitteessa on vakiona pitkät 4,5 metrin huoltoletkut ja Eco Protect -huoltoliittimet. Eco Protect -huoltoliittimet varmistavat, että kylmäainepiiri ei jää vuotamaan ja varmistaa kylmäaineen tarkan talteenoton.

Lataa esite AVL ADS 130 R134a

Lataa esite AVL ADS 130 R1234yf

Beissbarth BAC 5000yf

Beissbarth BAC 5000 yf

Beissbarth BAC5000yf R1234yf täysautomaattinen ilmastointihuoltolaite soveltuu uuden kylmäaineen ajoneuvoille ja omaa omat öljyntäyttöpiirit sekä normaalille PAG-öljyille että sähköisten kompressorien POE-öljyille.

Kaikki toiminnot toteutetaan automaattisesti eikä laitteessa ole mekaanisia hanoja.
5,7" värinäyttö ja isot, selkeät mittarit mahdollistavat helpon käytön.

Kaksivaiheinen 170 l/min alipainepumppu ja tehokas 500 g/min kompressori tekevät huoltolaitteesta huipputehokkaan.

Neljä elektronista vaakaa öljyille ja väriaineelle sekä 99%:n talteenottohyötysuhde paine- ja lämpötilavalvontoineen varmistavat tarkimman mahdollisen ilmastointihuollon ja pienet kylmäainehäviöt.

Integroitu kylmäaineen tunnistus

Integroidun kylmäaineen tunnistuksen ansiosta vältetään ongelmat, jos ajoneuvoon on täytetty väärää kylmäainetta. Kylmäaine tarkastetaan ja ohjelmisto päästää eteenpäin vasta, kun riittävä puhtaus on todettu.

Täyttää ajoneuvovalmistajien vaatimukset

Täyttää ilmastointihuoltolaitteita koskevat SAE J2788 ja SAE J2843 vaatimukset kuten myös VDA:n (saksalaiset ajoneuvovalmistajat) ja mm. Volvon tiukat vaatimukset uuden kylmäaineen huoltolaitteille.

Lataa esite tästä


VAS 6415

Beissbarth VAS 6415 - ilmastointihuoltolaite R134a

Volkswagen-konsernin hyväksymä ilmastointihuoltolaite R134a-kylmäaineelle. Sisältää huuhtelusarjan VAS 6415/1 ilmastointijärjestelmien huuhteluun.

Tiedote R1234yf-kylmäaineesta

Luvata Silver Futura Diag - täysautomaattinen ilmastointihuoltolaitesilver.jpg

Silver Futura Diagissa on elektroniset vaa'at kylmäaineelle, poistetulle öljylle, lisättävälle öljylle ja väriaineelle. 25 kg:n kylmäainesäiliö mahdollistaa myös kuorma-autojen ilmastointilaitehuollot ongelmitta.

Sähköiset korkea- ja matalapaineventtiilit takaavat täysin automaattiset toiminnot. Kirjoittimella tulostetaan huoltoprotokolla, josta selviää poistettu ja täytetty kylmäainemäärä, öljymäärät sekä tiiveystestin tulos alku- ja loppupaineineen. Kylmäainepullon lämmitys nopeuttaa täyttöä.

Muistikortilla ovat autokohtaiset kylmäainemäärät ja alipaineistusajat. Alipaineistus- ja vuototestiajat ovat myös vapaasti ohjelmoitavissa.


Luvata Futura HD S - linja-autolaite suurella sisäsäiliöllä

Futura HD S on suunniteltu linja-autojen ilmastointihuoltoon. 40 kg:n sisäsäiliö ja vaativaan käyttöön mitoitetut komponentit mahdollistavat suurimpienkin linja-autojärjestelmien ongelmattoman huollon.

Lataa esite tästä Futura-huoltolaitteista ja ilmastointityökaluista/tarvikkeista


Luvata ISC Basic R134a

Basic - kestävärakenteinen puoliautomaattinen ilmastointihuoltolaite

Basic on saavuttanut suuren suosion mukana kuljetettavana huoltolaitteena. Metallirungon ja koteloimattoman rakenteen ansiosta Basic on helppo nostaa, kiinnittää ja tukea huoltoautoon. Tärinäsuojauksen ansiosta kylmäainesäiliötä ei tarvitse lukita laitetta liikuteltaessa.

Lataa esite tästä