Akkuhuolto

Multicharger 900 ja Multicharger 1500multichar.jpg

Multicharger varaajaperhe täyttää tiukimmatkin vaatimukset. Multicharger on mm. BMW:n ja Mercedeksen hyväksymä akkuvaraaja ja jännitelähde. Pienempi versio tuottaa 75 A:n ja suurempi jopa 100 A:n virran. Tehokas varaaja on ehdoton edellytys modernin ajoneuvon diagnoosissa ja ohjelmistopäivityksissä.

Lataa tästä esite

Bosch BAT -akkuvaraajatbat415.jpg

Boschin akkuvaraajia löytyy laajalle virtaskaalalle 15 - 90 A:a. Suurin 90A:n versio soveltuu hyvin diagnoosiin ja ohjelmapäivityksiin

Lataa tästä esite

Keepower-akkuvaraajatkeepower_xl_pro.jpg

Keepower-akkuvaraajavalikoima alkaa 1 A:n kotivaraajista ja päätyy 30A:n kevyisiin korjaamovaraajiin. Elektroninen ohjaus ja huippuluokan hyötysuhde tekee varaajista pienikokoisia ja kevyitä. Keepower-varaajissa on myös ylläpitotoiminto akun vaihdon ajaksi. Keepower-varaajat soveltuvat hyvin diagnoosiin mutta eivät yllä ohjelmistopäivitysvaatimuksiin.

Lataa tästä esite

Bosch BAT 131 -akkutesteribat131.jpg

Boschin elektronien akkutesteri on turvallinen valinta nykyajoneuvoille ja sen avulla akun kunto voidaan mitata irrottamatta akkua ajoneuvon sähköjärjestelmästä. BAT 131 sisältää myös tulostimen, millä saadaan selkeä suomenkielinen tuloste akun kunnosta.

Lataa tästä esite